Normális, hogy 3 év után is fáj a császáros heg?
Figyelt kérdés
3 éve császároztak, a heg mentén kialakult egy borsó nagyságú bogyó, voltam vele már uh-n, semmi, elvileg a következő császárral majd kiveszik.
Hiába állapították meg, hogy minden rendben van, mégis naponta fáj a hegem helye, menstruáció alkalmával meg úgy érzem, hogy az a kis bogyó ki akar szakadni és nagyon érzékeny. Most tervezzük a következő kisbabát, nem lesz vajon ebből gond terhesség alatt?
2013. szept. 24. 13:24
1/5 anonim válasza:
Szerintem ne hagyd annyiban a dolgot, Menj vele más orvosokhoz is. Ha növekszik a következő baba miatt a pocakod, akkor akár még jobban is fájhat.
2/5 A kérdező kommentje:
Voltam egyszer ultrahangon és egy nőgyógyásznál, aztán pár hónappal később visszamentem ahhoz, aki csinálta a császárt és mind a két orvos határozottan kijelentette, hogy minden rendben van.
2013. szept. 24. 14:09
3/5 anonim válasza:
Szerintem se hagyd annyiban. Nekem 14 hónapja volta császárom, alig 3 hónap alatt nem éreztem, hogy műtöttek volna, picit érzéketlen volt egy darabig körülötte, de ennyi. Már a heget is úgy kell keresnem, alig látszik. Anyukámnak év után gyulladt be egy ilyen borsónyi duzzanat, betokosodott egy varrat.....eléggé meglepődött, amikor a sebből kihúzta....neki a doki azt mondta, csak szőrtüsző gyulladás, hát nem az volt.
4/5 anonim válasza:
Engem is 3 éve császároztak és nagyon régóta észre sem eszem. Azért sem mert nagyon nem is látszik! Próbálj elmenni mégegy orvoshoz. Ha meg tudod tenni, akkor próbálj egy jó magánorvoshoz...
Minden jót!
5/5 anonim válasza:
Keress egy harmadik orvost. Semmilyen hegnek nem kéne fájni 3 év után. Esetleg időváltozáskor. (Lábammal műtöttek kis heg, frontkor fájdogál).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!