Egy kiragadott válasz császár kontra hüvelyi?
Ezt a választ most olvastam. Mondjatok olyan következményt, ami ilyen súlyos, és BIZONYÍTOTTAN a császár miatt alakult ki.
Én nem tudok. Igen, állítások vannak, de TÉNYEK, BIZONYÍTOTT dolgok nincsenek.
A feltett kérdés az volt, melyik a jobb, erre született egy válasz:
"En hagytam magam lebeszelni a csaszarrol (bar nem a fajdalomtol cali felelem miatt kertem volna) es megbantam.
Termeszetes uton szultem es egyaltalan nem vagyok buszke arra, higy fajdalomcsillapitas nelkul vegig csinaltam. Ugyanis az epi nem hatott. 50 ora vajudas utan (amiben volt pesszariumos inditas, zsele, burokrepesztes) vegul oxyval tagitottak, mert nem tagultam. 6 ora kinszenvedes utan jott vissza az anesztes, adott egy spinalist, de itt mar nyomni kellett. Szoval vegulis mar mindegy volt. Ket nyomas utan a gyerek bestresszelt igy vakummal majd fogoval huztak ki. Ehhez vagtak rendesen, ami 2 nappal kesobb begyulladt. Irigykedve neztem a csaszaros anyukajat, akiknek kutya bajuk nem volt, en meg a fajdalomtol a gyerekemet nem tudtam ellatni. Rosszabb volt, mint az oxy adagolas elotti vajudasom 50 oraja.
A gyerekem traumat kapott a szules alatt (hala neked termeszetes szules) igy nem evett es 2 napig infuzion volt vmint meg 3-4 napig egy az orran a gyomraba lekuldott csovon etettek.
Bennem egy nagy adag duh maradt. Duhos vagyok arra a hon dicsert termeszetre, de legfokepp magamra. Nem lett volna szabad elhinnem, hogy a csaszarnal jobb a termeszetes ut. Hulye voltam es nagyon megbantam. Se nekem, se a gyerekemnek nem volt igy jo.
Persze ettol meg nem biztos, hogy igy jarsz. Ha siman tagulsz, hasznal az epi, akkor lehet jobb. Csak hat ez lutri...az en esetemben orisz rulett volt es eletem egyik legszornyubb elmenye lett. Es meg azt az euforiat sem eltem at, amirol beszelnek, amikor eloszor meglatod a gyereked.
En azt javaslom valaszd azt, amit a szived es az eszed diktal es ne hagyd magad attol elteriteni."
A választ NEM én írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!