Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Minden méhszájvizsgálat fájni...

Minden méhszájvizsgálat fájni fog ezután már?

Figyelt kérdés

Eddig teljesen zárt volt a méhszájam, és egyszer sem fájt egy kicsit sem a vizsgálat, hálát is adtam mindig az aranykezéért. Most elkezdtem nyílni (még csak egy ujjnyira), de most nagyon fájt a méhszájvizsgálat. Úgy éreztem, mintha sokkal mélyebbre nyúlt volna az orvosom, vagy nem is tudom. Tágítani nem próbált, ebben biztos vagyok, sima vizsgálat volt "csak", bízok ennyire benne, illetve utána arról beszéltünk, hogy mi a teendő, ha túlhordásra kerül sor.

37 hkm

2013. szept. 18. 20:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és a kérdést is!

Szerencsére gyors szülésem volt. Amikor az ügyeletes vizsgált, az szörnyű volt, de a dokim vizsgálata egyszer sem fájt sem a szülés előtt, sem a szülés alatt. Magzatvízelfolyással kezdődött és az első fájás után kb. 3 órával már meg is volt a babám. Jól vagyunk, bár nehéz volt, sajnos a szoptatás nem jött össze, de a lényeg, hogy boldog, mosolygós a babám.

2014. jan. 26. 17:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Gratulálok!! :) Bizony, akkor nagy szerencséd volt a szüléssel! Sajnálom, hogy a szoptatás nem jött össze, de ezen nem múljék a boldogságotok! :) Sok sikert a továbbiakhoz is! :)
2014. jan. 28. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!