Eddig teljesen zárt volt a méhszájam, és egyszer sem fájt egy kicsit sem a vizsgálat, hálát is adtam mindig az aranykezéért. Most elkezdtem nyílni (még csak egy ujjnyira), de most nagyon fájt a méhszájvizsgálat. Úgy éreztem, mintha sokkal mélyebbre nyúlt volna az orvosom, vagy nem is tudom. Tágítani nem próbált, ebben biztos vagyok, sima vizsgálat volt "csak", bízok ennyire benne, illetve utána arról beszéltünk, hogy mi a teendő, ha túlhordásra kerül sor.
Nem tudom mit csinálhatott, én is egy ujjnyira vagyok nyitva de meg sem éreztem ahogy vizsgált.
2013. szept. 18. 20:55
2/12 anonim válasza:
Szerintem pedig tágított, lehet, hogy nem mondta nem szokták a dokik az orrunkra kötni sajnos. Nekem is elkezdte tágítani az 1, majd a 2 ujjnyimat, azt hittem kitépem a kapaszkodót, úgyhogy el tudom képzelni milyen szörnyű! :(
2013. szept. 19. 09:36
3/12 anonim válasza:
Előző vagyok, csak a kérdésre válaszolva: Igen, fájni fog.
2013. szept. 19. 09:37
4/12 anonim válasza:
Szerintem a letapadt méhszájat próbálta kézzel feloldani egy körkörös mozdulattam, nekem vajúdás közben csinálta, nagyon fájt.
2013. szept. 19. 10:52
5/12 anonim válasza:
Nekem soha nem fájt a méhszáj vizsgálat, pedig a végén már én is nyitva voltam 1-2 ujjnyira. Egyedül az amnio miatt panaszkodtam, de az is csak kellemetlen volt inkább. Nem tudom, mit csinálhatott a dokid. Messze vagy még a túlhordástól, bőven beindulhat időre a szülés.
2013. szept. 19. 10:56
6/12 anonim válasza:
Nekem is baromira fajt de nekem tagitott. Miert gondolod hogy neked nem?
Mindig fajt. Utana vereztem picit es mindig le kellett fekudnom pihenni.
Tarts ki mindjart itt a vege!
2013. szept. 19. 12:17
7/12 anonim válasza:
Terhesség alatt egyszer sem fájt a méhszájvizsgálat. Viszont amikor szülés alatt nézegette, hát az valami borzasztó volt. Nekem sem mondta, hogy akkor most tágít, csak annyit, hogy megvizsgál. De egyértelmű volt, hogy tágított, hiszen nem csak megnézte, hanem hosszabb ideig tartott, érezni lehetett, ahogy "matat" na meg nagyon nehezen tágultam, ki tudtam találni, hogy rásegít. Szóval amíg csak tényleg pár pillanat alatt megvizsgált, az nem fájt (szülés előtt közvetlenül sem!), viszont a szülés alatt már teljesen más érzés volt...
2013. szept. 19. 12:35
8/12 anonim válasza:
Szia
én is nyitva vagyok egy ujjnyira, de nem fájt amikor vizsgált.
39 hkm
2013. szept. 20. 08:31
9/12 anonim válasza:
Nekem a 36. héten csináltak 1x ami nagyon fájt. Utána volt még 5 vizsgálat, egyik sem fájt - de azt mindet másik doki csinálta, az elsőhöz nem mentem többé.
2013. szept. 20. 14:25
10/12 anonim válasza:
SZia!
Már bizonyára megszületett a kisbabád! Hogy vagytok? Milyen szülésed volt? Hogy telnek az első hónapok?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!