Először csak keményedések vannak, azok rendszerezőnek és ezután átmennek erősödő fájásba?
hanyadik hétben vagy?
Ha sűrűn keményedsz, vegyél be 2 mg-citrátot egy nap, vagy magnerotot, mindegy, csak hogy sikerüljön oldani a keményedést!
Én 5-3-5 perces keményedésekkel mentem kórházba. Doki szerint nem szülők ma(hajnali 4kor,1 ujjnyi tágulás) de a reggelis műszak azt mondta igen.(7kor kb,3 ujjnyi tágulás) Igy hivták a dokim 8kor,majd 10kor repesztett burkot ami után jöttek a fájások. 12re megvolt a lányunk.
Könnyű szülést s jó babázást előre is!:)
Hát, nem tudom ...
Én a 13. héttől rendszeresen, nagyon durván keményedtem, volt olyan nap, hogy szinte folyamatosan betonkemény volt a hasam. Rettegtem a koraszüléstől ...
Aztán annyira nem ment át fájásba a dolog, hogy 40+3-nál teljesen zárt méhszáj mellett indítani kellett a Kisfiamat kifelé :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!