Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan Anyuka közöttetek...

Van olyan Anyuka közöttetek aki mostanában szült Kistarcsán vagy olyan kismama aki hamarosan ott fog?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi mit vittetek vagy visztek magatokkal szüléshez, mit a bébinek, volt-e valami felesleges amit vittetek, esetleg hiányzott-e valami? Mit és mennyit adnak (pelus stb.)?
2013. szept. 15. 18:06
 1/1 anonim ***** válasza:

tavaly szultem ott, kozeli ismerosom 1 honapja.

pelust nem sokat adnak (talan napi 3 db), azt mindenkepp vinni kell. popsitorlot is kell. nekem szoltak h hozassak be koldokcsonkra valo hintoport, ez naturlandos volt. popsikremet, ruhat, takarot adnak, de nem art ha teszel be kis sapkat es pledet mert kicsit huzatosak a folyosok.

Magamnak minden alapveto dolgot vittem, torolkozo, wc papir, kes, villa, kanal, bogre, stb.

Ha kerdesed van irj nyugodtan :)

Mikorra varod a babat? Van dokid/szulesznod?

2013. szept. 16. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!