Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan, aki szeret vagy...

Van olyan, aki szeret vagy van kedve szülni?

Figyelt kérdés
És, ha igen akkor miért?:)
2013. szept. 13. 16:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen,mert végre megláthatod a kis csodádat akit 9 hónapon keresztül annyira vártál

Nekem két szülésem volt és nagyon jó.Kívánok mindenkinek olyan szülést mint ami Nekem.

Fájdalomcsillapitás és varrás nélkül extra gyorsasággal bújtak ki a Drágáim.Fájni fájt,de megérte.Jöhet a harmadik :)

Az elsőnél háromnegyed 19:45kor kezdődött 21:15 perckor megszületett.Második 12:30 és 13:40 re meglett!

2013. szept. 15. 22:58
 12/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, hogy megosztottátok a tapasztalataitokat elég sok bátorítást ad ez nekem.:) Mindenkit felpontoztam, de úgy látom valaki irigységből le is pontozott titeket... Attól, mert valaki nem így élte meg attól még hasznos volt a válasz számomra nem értem egyes embereket.

Örülök, hogy ezt így is meglehet élni és nem csak úgy, ahogy "előadják" egyesek.:)

2013. szept. 24. 11:54
 13/14 anonim ***** válasza:

nagyon sokan majdcsak már tragédiának élték meg, ezek azok az emberek, akik szeretnek ráijeszteni a még utánuk szülőkre!

Tény hogy nem kellemes egy szülés, de megéri elviselni azt a pár órás fájdalmat! :)

2013. szept. 25. 07:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Valöszínűleg megint valami szerencsétlen pontozott le mindenkit, aki itt éli ki a kudarcait. Neki üzenem hogy ez nem segít feldolgozni a problémáidat! Inkább beszélgess, mint ismeretlenül minősíts másokat.
2013. szept. 25. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!