Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más is szeret szülni?

Más is szeret szülni?

Figyelt kérdés
Én imádtam a terhességeimet,és a szüléseket is. Az első 17, a második 4,5 óra volt. Hiába a fájdalom, meg az utána következő kellemetlenségek,én még akarok!!! Más is érez így?
2011. szept. 16. 13:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem mondanám hogy imádtam, de igen szivesen gondolok vissza rá. És ezt igazán a 4. szülésem után mondtam. :)
2011. szept. 16. 13:21
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Szülni nem igazán szeretek, a fájdalom és a kiszolgáltatottság miatt, de szerettem terhes lenni, bár a vége már kellemetlen volt (nagyon nagy hasam volt) és a baba látványa is csodálatos. És igen én is akarok legalább még 2-szer terhesnek lenni és szülni.
2011. szept. 16. 13:26
 3/22 anonim ***** válasza:
47%
Nem. Én főleg a szülés és a terhesség miatt nem vállalok másik gyereket. Nekem negatív volt az egész.
2011. szept. 16. 13:27
 4/22 anonim ***** válasza:

NEM!!

Mond akét szülésnél alig vártam, hogy túl legyek rajtuk.

nem szülök harmadikat, az biztos!!

De ha szülnék(ennek az esélye kb 1 ezrelék),akkor tuti, hogy nem simán.

Elég volt 2x átélni a sok kompilkációt (2 nagy gyerek)

A terhesség még csak -csak, de szülés nekem a szükséges rossz volt, amin túl kell esni.

2011. szept. 16. 13:27
 5/22 anonim ***** válasza:

Szülni imádni? Hát én nem szerettem. Eléggé fájdalmas volt. + 3 hétig ülni sem tudtam, és otthon szétszakadt a varratom. Ebbe semmi élvezetet nem találtam.

A terhesség még úgy ahogy jó volt, de ott is inkább a tudat, hogy végre anya vagyok!!! Maga az egész napi rókázás! Hát, eszembe se jutott, hogy milyen boldog is vagyok!

2011. szept. 16. 13:28
 6/22 anonim ***** válasza:
egyetértek veled.3 picim van:-)14 éves,13 éves,és 20 hónapos,szeretnék még:-)
2011. szept. 16. 13:31
 7/22 anonim ***** válasza:

Én akármennyit szülnék még, imádtam!

Én az első 6 hónap miatt (szülés után) nem vállalnék új babát.

2011. szept. 16. 13:32
 8/22 anonim ***** válasza:
Én szeretnék szülni,bár szerintem már nem fogok.Van két gyerekem,az egyikkel 10 órát,a másikkal olyan 4 et vajudtam,de minkettő császáros lett. Ez baromi nagy űrt hagyott bennem,olyan fura az egész,hogy a pocakban voltak,aztán egyszercsak nem,és fogalmam sincs hogy kerültek ki onnan:-/ Az a pár óra amig fájásaim voltak nem volt kellemes,de mégis rossz hogy nem "fejezhettem" be.
2011. szept. 16. 13:32
 9/22 anonim ***** válasza:

A szüléseket én is szeretem. Nekem a terhesség esik nehezemre, sok problémám van általában, és ezt nehezen viselem. A 9-ből kb. két jó hónap van a közepén.

Amúgy én a szülés utáni állapotot sem szeretem, már a saját testemre nézve, csak akkor már ott a baba, akinek lehet örülni, úgyhogy az egy kicsit feledteti, de én sokszor kiborulok az első hónapban.

Most várom a harmadikat. :o)

2011. szept. 16. 13:33
 10/22 anonim ***** válasza:

13:33 vagyok

lemaradt: 26 és 4,5 órásak voltak a szülések

2011. szept. 16. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!