Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kivan tűzve az időpont, tudom...

Kivan tűzve az időpont, tudom mi vár rám, de olyan kis félelem lett úrrá rajtam, elfog múlni?

Figyelt kérdés

Tervezett császár lesz, már van egy fiam ö is császáros volt, nem szülhetek rendes úton, szóval tudom mi vár rám egy nap szenvedés, és utána több nap regerációs nap amibe fájdalom is beletartozik. Úrrá lett rajtam egyfajta érzés, olyan rossz, de van bennem némi izgalom is. kavarognak bennem az érzések nagyon. okt 3 reggel 7re vár a dokim :)

közeledik az idő pont nagyon! :)

2013. szept. 12. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Igaz énntermészetesen fogok szülni jövőhét után,,de már nagyon várom, mert ez már terhesség a javából.

Nyugi...elfog múlni, nem teljesen de tuti jobban fogod várni az időpontot még van időd:)

2013. szept. 12. 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:
66%

gondolj arra, milyen belenézni először az újszülött babád szemébe, milyen amikor első közös szemlélődésetek, és tapogatózásotok lesz... erre gondolj amikor október harmadikára gondolsz, és szerintem nagyon-nagyon várni fogod azt a napot, főleg örömmel és izgalommal :)

a világ egyik legszebb dolga egy anyának az újszülött gyermekének a szeme fényében elveszni.... (még most is könny szökik a szemembe, pedig nem vagyok érzelgős típus!)

2013. szept. 12. 22:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen tényleg nagyon szép pillanat. De izgalmas is :)
2013. szept. 12. 22:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is az első császár volt, nagyon féltem a 2. császártól, de az elsőhöz épest semmi nem volt. Mai napig elevene él bennem (3,5 éves volt) az első császáros felkelés, aztán a kórházi négy nap amikor nehezen ment minden, majd az itthoni pár hét, ehhez képest a 2. császárnál pl .azt sem éreztem hogy a dokik "matatnak" az elsőnél igen éreztem. A felkelés sem volt olyan szörnyű, 4. napon itthon voltam és már aznap egész jól elpakolgattam, következő nap már takarítottam, na jó nem negy takarítás volt ,de csináltam. Nem tudom mitől volt ez elviselhetőbb, de össze sem lehetett hasonlítani az elsővel.
2013. szept. 14. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!