SOS! Szerintetek ez mit jelent? Félek
Sziasztok!
Első terhességem és hétfőn lépek majd a 38. hétbe..
elég sok plusz kilót szedtem magamra(majdnem 30-at).. eddig soha semmilyen problémám sem volt a vérnyomásommal, de múltkor az első NST--en izgultam is alapból olyan típus vagyok hogy mindent túlreagálok mindentől kb halálfélelmem van és izgulok, ezért magasa lett a vérnyomásom..be is fektettek a kórházba..ahol csak stresszeltem magam és így magas is maradt.. kaptam gyógyszert , 24 órás vérnyomásmérőt amit egy belgyógyász kiértékelt s szerinte nem volt rossz az eredménye, a kórházi légkör játszhatta a magas vérnyomás szerepét mert itthon maximum 130-135 ig megy fel és csak fél adagnyi gyógyszert szedek ezért haza is jöttem..de most kezdek félni a szüléstől nehogy baj legyen , halálfélelem szerű dolgok törnek rám, nemtudom beleképzelni magam a dolgokba! :(
Köszi a válaszokat!
Konkrétan mindentől félek :D :D
Magától a szüléstől is félek valamilyen szinten hiszem számomra még ismeretlen de inkább a vérnyomás miatt félek tőle, hogy ezt most mi és hogy mi lesz nem szeretném ha probléma lépne fel se a kicsivel , se velem. Remélem nem lesz utána sem magas a vérnyomásom és visszaáll az eredeti állapotába mert most ez nagyon bánt.
Ha idegeskedsz, az a babádnak sem jó! Próbálj meg arra gondolni hogy most a babának kell segítened és azzal nem segítesz ha idegeskedsz.
A Pici járjon az eszedben, hogy nem sokára ott lesz a kezedben és nem fogsz félni többet semmitől, mert Ő a legfontosabb és Te vagy az Ő vára! Most erősnek kell lenned miatta!
Minden megy a maga útján, ne félj a szüléstől! Én aztán tudom miről beszélek, mert én is mindent túlparázok!
Nekem indított szülésem volt, mert nem jól feküdt a babám és nagy is volt. Hétfőn mondták meg hogy másnap indítanak. Nem a félelemtől sírtam hanem hogy végre látom a picimet. Nagyon vártam már!
Ne is akard beleképzelni magad semmibe. Jön minden magától! Hidd el :)
Minden rendben lesz, ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!