Vannak itt 39 hetes kismamák? Hogy bírjátok? Nagy a türelmetlenség? Mikorra vagytok kiírva?
Figyelt kérdés
Én 39+1 hetes vagyok. Már nagyon várom a babát és közben azért izgulok is milyen lesz a szülés...2013. szept. 9. 11:33
11/17 anonim válasza:
Istenem de irigykedek rátok!!! :D
Mi még csak 36 hetesek vagyunk, és én még inkább azt érzem, hogy felfoghatatlan az a messzeség :D
Könnyű szülést nektek! :)
12/17 A kérdező kommentje:
Nincs miért irigykedni... Más nevében nem beszélek csak saját vélemény, hogy igazából gyorsan eltelik az idő, mert visszagondolva tényleg gyors, csak közben érzed iszonyat lassúnak... :) Egyébként köszi. :)
2013. szept. 10. 10:12
13/17 A kérdező kommentje:
Na mi a helyzet első? Hogy vagytok?
2013. szept. 12. 11:14
14/17 anonim válasza:
Megvagyunk köszönjük, és Ti? :) Még mindig semmi! Holnapra vagyunk kiírva.
15/17 A kérdező kommentje:
Mi vasárnapra (holnap) de még semmi... :) Viszont behívtak kiírt napra magzatvíz vizsgálatra. Hát meglátjuk. :)
2013. szept. 14. 08:45
16/17 anonim válasza:
Holnap en is megyek magzatviz vizsgalatra meg tegnap is voltam. :) Es lassan minden nap kell... Szurkolok :)
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi. Én is nektek! :)
2013. szept. 15. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!