Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vannak itt 39 hetes kismamák?...

Vannak itt 39 hetes kismamák? Hogy bírjátok? Nagy a türelmetlenség? Mikorra vagytok kiírva?

Figyelt kérdés
Én 39+1 hetes vagyok. Már nagyon várom a babát és közben azért izgulok is milyen lesz a szülés...
2013. szept. 9. 11:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban! ;) 39+2 hetes kismama vagyok, ugyanígy érzek mint Te, szóval engem is nyugtat a gondolat, hogy nem...Nem vagyunk egyedül ezzel és sokan mások is pont ugyanígy éreznek és éreztek! Én spec tökre úgy gondolom, hogy sosem fogok szülni :D Nincs akkor mázlim, hogy végre szüljek :) Közben pedig megint elérte egyik nagyon közeli rokonom, hogy akarva akaratlanul még ez az időszak is valamilyen formában róla szóljon. Mert, hogy beteg (kb. 2 hete) de közben bulizik, iszik, éjszakázik, nem kúrálta magát, most meg sír, hogy lehet nem láthatja a babát, ha megszületik. Mivel BETEG.... És most ezen idegeskedik Ő és pár családtagom... Remek nem?? Mindig ez van... Na mindegy, ez csak mellékes és magánszoc. problem. :) Amúgy én is türelmetlen vagyok mááááár. Szerinted sikerül a héten megszülnünk? :)
2013. szept. 9. 12:08
 2/17 A kérdező kommentje:

Szia. Ne engedd, hogy ez bárki másról szóljon, hisz ennél fontosabb dolog nincs szerintem. Most te és a baba vagytok a középpontba és kész... :)

Hááát nem tudom mire számítsunk... Az én babám remekül van odabent, semmi jelét nem mutatja, hogy kíváncsi lenne ránk :D :D :D De persze drukkolok nektek (és magunknak is)! :) Majd írj mindenképp!!! :)

2013. szept. 9. 12:16
 3/17 anonim ***** válasza:
Lehet vissza fogjuk sírni ezt a "csodás" időszakot, hiszen ez a várakozás amennyire idegörlő olyan csodálatos is! Olyan jó várni valamit, ami ennyire fontos és csodálatos és felfoghatatlan :) Nekünk legalább megadatik ez az érzés ;)
2013. szept. 9. 12:23
 4/17 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen igazad van, csodás érzés... De ha már a kezembe lenne szerintem még csodásabb lenne és persze megnyugtató. :)
2013. szept. 9. 12:27
 5/17 anonim ***** válasza:
Ne is mondd! :) Nem beszélve arról, hogy eszméletlen kíváncsi vagyok már Rá :)
2013. szept. 9. 12:40
 6/17 A kérdező kommentje:

Jaj én is... Voltunk 4D uh-on még 26 hetesen, de szerintem az mégiscsak más pedig pont szemből sikerült elkapni egy mosolygós pillanatot... :D

Egyébként hol fogsz szülni? Én Debrecenbe.

2013. szept. 9. 12:50
 7/17 anonim ***** válasza:
Én Budapesten, az Uzsoki kórházban. :) Én utoljára 20 hetesen láttam róla 3D-s képet, azóta biztos hízott a pofija meg változott is. Kislányod lesz vagy kisfiad?
2013. szept. 9. 12:58
 8/17 A kérdező kommentje:
Kislányom lesz (Dorina). És neked?
2013. szept. 9. 13:07
 9/17 anonim ***** válasza:
Nekem is kislányom lesz, Alíz :) Pedig azt mondják, hogy a lányok hamarabb kibújnak. Hát egyelőre nem úgy néz ki :)
2013. szept. 9. 13:13
 10/17 A kérdező kommentje:
Hát tényleg nem... :) De már nem sok van akkor se...
2013. szept. 9. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!