Van akinek a kórházba szőrtelenítettek odalent? Durván csinálták? Vagy inkább itthon szülés előtt érdemes megcsinálni? Nagy pocival ha nem lát az ember oda elég nehéz már.
Figyelt kérdés
2013. szept. 5. 12:40
11/16 anonim válasza:
én mindig is gyantáztattam, csupaszra, így csak annyi volt, h szülés előtt 3-4 héttel elmentem a kozmetikushoz, nem is kergettek borotvával a szülőszobán :) és beöntés se volt, csak kaptam egy kúpot, manapság sztem így csinálják, persze nem tudom, lehet h a császár más, nekem sima szülésem volt
12/16 anonim válasza:
Én is itthon rendeztem mindig, orvoshoz is csak úgy megyek, ha minden csittifitti alul. Így szerencsére békén hagytak a kórházban ezzel. Nagy pocakkal én sem láttam semmit, de kitapogattam, amit lehetett.
13/16 anonim válasza:
Én pont szülés elött csináltam meg este. S utána feküdtem le aludni(hulla voltam).S hajnalban indult a dolog. (fél3kor).Bementem a kórházba és jött a szülésznő h megcsinál,megnézett és azt mondta h minimálisatz kell,de azt mondta h egész jó de ha gátmetszés kell akkor máshol ekll szőrteleniteni mint esztétikai célból.2.szülés vízben történt ott fel se merült.Ua szülésznő.
14/16 málna_ válasza:
13-as!
Hol szültél vízben, melyik kórházban?
És mennyivel volt másabb/könyebb?
16/16 anonim válasza:
Szia! A vízben szülés a Szent Imre kórházban volt. Másabb volt,de az izomláz ami a lábamban volt... Nagyon durva volt. Sima szülés után lazán sétáltam a folyosón,de a 2.után végig feküdtem szinte.... Egyébként első 2600gr és a 2. 3300gr volt, max 4 tolófájás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!