Van akinek a kórházba szőrtelenítettek odalent? Durván csinálták? Vagy inkább itthon szülés előtt érdemes megcsinálni? Nagy pocival ha nem lát az ember oda elég nehéz már.
Én úgy tervezem, hogy magamnak csinálom majd, most még simán megy, még csak 5 hónapos vagyok...
De aztán nyilván majd a helyzet hozza, ha rohanni kell és nem lesz idő, akkor így jártam :)
Én mindig ügyeltem a "tisztaságra" odalent. Sőt, még gyantáztattam is ott, ahol kellett.
Ettől függetlenül az előkészületek során az ápolónő neki állt egy eldobható gilette borotvával "megpucolni". A hasamon és a combjaimon is végighúzta többször a borotvát.
Kb. 5 percbe "fájt" az egész művelet. Cseppet sem fájt, folyamatosan beszélgettünk. Elmondta, hogy mi lesz a műtőben ,stb.
Amitől mai napig megszabadulnék (emlék), az az utána lévő beöntés. Már a végén mondtam a hölgynek, hogy kipukkadok, úgyhogy szerintem ennyi elég lesz.
Most a második gyermekünket várom, de ha valamitől "rettegek" az a beöntés. A császárt simán "lenyomom" :)))
Nekem meg se kottyant, pedig sürgősségi volt.
Gyantáztam mindigis.
Negyedik hónaptól párom csinálta,nem láttam rendesen oda.Szülés előtt 2 nappal sinálta meg,így bár jött a nővérke,hogy borotvál,nem tudott mit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!