Anyukák, akik császárral szültetek, a kórházból való távozás után, hogy tudtátok ellátni a picit? Mennyire ment egyedül, vagy mennyi ideig kellett segítség, pl emelgetésben?
Szia!
Az lányomat simán szültem, ott a szülést követő 3. órában már nem volt semmi gondom, egyedül mentem wc-re stb...
A fiammal viszont SOS császárom volt, először érzéstelenítettek, az valamiért nálam nem hatott megfelelően, ezért elaltattak. Szülés utána második nap tudtam csak elmenni a mosdóba, de úgy hogy alig értem vissza az ágyamhoz annyira rosszul voltam! Szédülés, hányinger stb...! sok vért veszítettem, ezért kaptam transzfúziót. mikor hazaengedtek a kórházból alig tudtam megfogni a fiamat! Éjjel a férjem hozta oda hozzám szoptatni kb egy hétig még, fürdetni is ő fürdette! Szörnyű érzés volt hogy nem tudom teljes mértékben ellátni.Főleg úgy hogy a lányomnál semmi gond nem volt!Ami napig mikor erre gondolok rossz érzés fog el pedig már 19 hónapos! Ami viszont jó hogy a heggel semmi bajom nem volt, egyáltalán nem fájt, és a varratszedést se éreztem, olyan volt mintha csikiznék a hasam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!