Szült valaki közületek teljesen egyedül?
Én teljesen egyedül voltam. Fogadott dokim sem volt, sem szülésznőm, hát elég rossz volt, de a vajúdásnál a fájdalommal voltam elfoglalva, nem ezzel.
Szülés után bejött apukám és a testvérem. (A baba apukájával nem voltunk már együtt akkor..)
Velem az ügyeletes szülésznő volt bent,meg egy idő után a dokim elég sokszor.Végül császár lett oda is csak a kórházi dolgozók jöttek be.
Férjemmel nem szerettük volna hogy ő is jelen legyen,sőt nem akartam senkit hogy bent legyen (pedig lettek volna jelentkezők).Így nem zavar hogy mi történt bent, a kórházi alkalmazottak láttak már sok félét,a rokonoknak/ismerősöknek meg semmi közük hozzá hogy szenvedtem bent :D
2000-ben volt,úgyhogy már nem teljesen naprakész:)
Befektettek mert túlhordtam.Ex dolgozott,ő be sem jött.Ex sógornő behozta minden nap a fiam,ő akkor már ovis volt.Február 7-én reggel indították,totál szívás volt mert reggeli előtt le kellett menni a szülészetre:) 3-an voltunk nők,nálam nem volt egyedül senki.Amikor a többieknek beindult a szülés akkor széttoltak minket,engem egy kis vajúdóba toltak be.Nem nagyon zavartak,csak ha csengettem wc miatt vagy bármi miatt.Amikor nálam is beindult rendesen,akkor visszatoltak az egyik szülőszobába,és megszültem:)Aranyos volt a szülésznő.Egyből odaadták Phillip-et egy kis időre.Utána elaltattak (az első gyermekemmel sürgősségi császár lett a végén)és kitapogatták a belső hegeket hogy nem sérült e valami.Utána visszakaptam a fiam,és mentünk a csecsemőosztályra. 1 hétig voltunk bent,annak idején még nem engedtek el hamarabb.
4-es vagyok.
Csak szólok nyugodtan pontozzatok le!Nem érdekel! :D :P
Leírtam a véleményem és hogy nálunk hogy történt.
ÉN nem örülnék neki ha akárki is látna olyan helyzetben!A második babámat is egyedül fogom világra hozni bibibíííí :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!