Távozik a nyákdugó! Szülni fogok?
Nos,a nyákdugó NEM FELTÉTLEN jelenti a szülést.Persze,jelentheti azt is,de nekem pl. 37 hetesen távozott és 39.héten szültem.Az,hogy 10 perces jóslók és nem múlnak az már egy jó jel.Zuhanyozz le még egyszer,meleg vízben,pihenj le,és ha nem múlik,akkor igen ez lehet a szülés előjele.De az is lehet,hogy még egy-két napig jóslózol.Ha sűrűsödik,és rendszeres az mindenképp jel.
Majd írj!(De ne felejts el,mint sok anyuka/kismama):D
Véres nem volt, de egy nagy darabban volt egy barna csík.
Nekem nem múlik sem a keményedés, sem a fájdalom, bár most egy kicsit rendszertelen lett. 8-10 percesek. Kíváncsi leszek mi lesz belőle.
Azt olvastam, hogy a második gyerkőcnél már a nyákdugó közvetlen a vajúdás előtt távozik. Max 2 napot írtak.
Kedves első!
Letusoltam még egyszer, ahogy javasoltad. Azóta is maradtak a fájások! Most lefekszem, hátha múlik. Ha nem akkor megyek szülni.
Írni fogok mindenképpen!!!! :DDD
Nekem egyik este éjfél körül jöttek a hajszál pontos 10 perces fájások, másnap reggel 6 kor távozott a nyákdugó, onnantól rendszertelenek voltak 10-8-7-2-2-7 percesek. ez volt hétfői reggel és kedd délután lett meg a lányom
5 hós kishercegnő anyukája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!