Ez már lehet a nyákdugó távozása? A többit lent.
36+4 hkm vagyok, ma voltam a dokimnál, nézett méhszájat (1,5 ujjnyira nyitva volt, mondta is, hogy épp a babám fejét simogatja...), vett le streptococcus-hoz mintát, volt CTG is (ami rendben volt)...
no de a kérdés, hogy most estefelé, mikor mentem kis wc-re, a tisztasági betétemen barnás váladék volt egy kis véres folttal, de nem tudom, hogy ez már a nyákdugó lenne, vagy csak mert megpiszkált, azért lehet ez a barnás-véres váladék?
Nem szeretnék idő előtt szülni, mert még (Pató Pál urasan, ejj ráérünk arra még...) egy-két gyerekruhán, meg a babahordozón+babakocsin kívül nincs meg semmi, a kórházi cuccom sincs összerakva, festeni kéne még a szobát, ágyat kéne venni a manónak, stb-stb...
Vagy szerintetek készüljek fel rá, hogy nem húzom ki a 39-40 hétig?
Előre is köszi a válaszokat! :-)
Szia!
Nem tudok róla, hogy lenne bármi ilyen, de gondolom, ha lenne a doki szólt volna...
Holnap asszem felhívom a dokit, és megkérdezem, az a biztos...
Remélem bemenni nem kell, bár megjegyezte, hogy ha a hétvégén bármi lenne, ügyeletben lesz, csak küldjek egy sms-t... Lehet, hogy ő tud valamit...? :-)
A nyákdugó távozása után nem sokkal megindulhat a szülés, de akár napokkal később is :) A vérzés mindig aggasztó, még ha kevés is, mindenképpen hívd fel holnap a dokit. Ha éjjel rendelleneset tapasztalsz, akkor meg inkább menjetek be potyára.
Ne aggódj, édesapának lesz ideje elrendezni a dolgokat amíg bent leszel a kórházban :))) Ez 3-4 nap... azalatt meg lehet váltani a világot.
Sziaa.
Nekem elmeletileg 37+4 hetesen ment el a nyakdugom. Korom darabnyi voros kerek vmi..DE! amit te leirtal,az siman lehet a nyakdugod. es azert irtam h elmeletileg,mert 40+6-ra szultem es aznap hajnalban mikor megindult a szules,elmentem furodni es mikor kiszalltam a kadbol,kb fel meteres nyalkas atlatszo cucc jott ki,tiszta kocsonyas vmi.. es nem folyas volt. tehat vegulis nem tudom melyik volt a nyakdugo,de a folyas szeru nyalkas es az egybe kocsonyas dolog is egyarant lehet a nyakdugo. a dokim szerint legalabbis. Na de jo sokat irtam a semmirol :D a lenyeg h sztem a nyakdugod tavozik,viszont ettol meg jo sokaig kihuzhatod. akar a vegeig is. azt olvastam vhol,h 1.babanal 2-3 hettel elotte is tavozhat,mig 2.3.babanal elotte par nappal. de ugye ez sem 100%. mint manapsag semmi. Bocsi az ekezet nelkuli irasert csak telorol potyogok es ekezettel masfel ora mire megirom :) 8 napos kisfiu anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!