Ha nem fogadott orvosnál szültök, hanem az ügyeletesnél, azért adtok neki hálapénzt?
Szia!
Én (hosszú leírni, miért), de a fogadott doki helyett ügyeletesnél szültem. Nagy baj történt a kitolásnál, de a doki nem a "majd én egyedül akkor is megoldom" jellemző hozzá -állással fogadta, pillanatok alatt kért segítséget, és egészséges babám született. Így én nem sajnáltam tőle a pénzt.
Nem volt fogadott orvosom.
Amikor olyan komplikáció lépett fel, ami a babám életét veszélyeztette, akkor az ügyeletes azonnal vitt a műtőbe.
Ismerősömnél, ugyanebben a kórházban, hasonló szituval, 6 órát várt a fogadott orvosa a műtétre, mert hátha ....
Mi adtunk hálapénzt. És ez tényleg hálapénz volt, mert neki köszönhetem a kisfiam életét, és hogy azonnal lépett.
Köszönöm a válaszotokat:)
Én is úgy gondolom, az ügyeletes is elfogja látni a dolgát, mert azért van ott.És ha jól, akkor meghálálom:)
Velem a szülőágyon közölték, hogy a fogadott dokim Párizsban van, és valószínű nem ér haza a szülésig! /persze ezt a dokim nem közölte velem, és csak 1nappal előbb szültem a kiírtnál!/
de az ügyeletes doktornő egy tündéri nő volt, nagyon sokat segített a szülés alatt is! 20ezret adtunk neki (fogadott dokinak 50ezer lett volna), és a 6hetes kontrollra is a dokinőhöz megyek majd vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!