Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha nem fogadott orvosnál...

Ha nem fogadott orvosnál szültök, hanem az ügyeletesnél, azért adtok neki hálapénzt?

Figyelt kérdés
Én arra gondoltam, ha megleszek vele elégedve, akkor adok neki valamennyit(max 20ezret).De ennyi erővel fogadhatnák is, nem?Bár annak akkor is több összeget kell adni, ha nem ő mondja meg a szülés összegét, ha nem adok neki amennyit akarok...Ti hogy vagytok ezzel?
2009. nov. 2. 11:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én (hosszú leírni, miért), de a fogadott doki helyett ügyeletesnél szültem. Nagy baj történt a kitolásnál, de a doki nem a "majd én egyedül akkor is megoldom" jellemző hozzá -állással fogadta, pillanatok alatt kért segítséget, és egészséges babám született. Így én nem sajnáltam tőle a pénzt.

2009. nov. 2. 11:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem volt fogadott orvosom.

Amikor olyan komplikáció lépett fel, ami a babám életét veszélyeztette, akkor az ügyeletes azonnal vitt a műtőbe.

Ismerősömnél, ugyanebben a kórházban, hasonló szituval, 6 órát várt a fogadott orvosa a műtétre, mert hátha ....

Mi adtunk hálapénzt. És ez tényleg hálapénz volt, mert neki köszönhetem a kisfiam életét, és hogy azonnal lépett.

2009. nov. 2. 13:09
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat:)

Én is úgy gondolom, az ügyeletes is elfogja látni a dolgát, mert azért van ott.És ha jól, akkor meghálálom:)

2009. nov. 2. 13:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Én fogadott orvosnál szültem,de a barátnőm úgy gondolkodott hogy elég neki az ügyeletes orvos hiszen neki a munkája alapján ad vagy nem ad, nem megszabott pénzt fizet ki.Be is ment mikor jöttek a fájások a férjét pedig az ügyeletes orvos haza küldte 90000 ft-ért mert csak annyiért volt hajlandó "segédkezni".
2009. nov. 2. 14:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Én ügyeletesnél szülte, egy rossz szavam se lehet, nagyon rendesek voltak. De nem adtam semmit, mert sajnos nem vagyunk olyan anyagi helyzetben, inkább a babára költjük azt a pénzt. Különben sem vagyok híve a hálapénznek. Kapnak fizetést a munkájukért.
2009. nov. 2. 14:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Velem a szülőágyon közölték, hogy a fogadott dokim Párizsban van, és valószínű nem ér haza a szülésig! /persze ezt a dokim nem közölte velem, és csak 1nappal előbb szültem a kiírtnál!/

de az ügyeletes doktornő egy tündéri nő volt, nagyon sokat segített a szülés alatt is! 20ezret adtunk neki (fogadott dokinak 50ezer lett volna), és a 6hetes kontrollra is a dokinőhöz megyek majd vissza!

2009. nov. 2. 14:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Én akkor adok egy tizest (mert csak ennyi fér bele...) az ügyeletesnek, ha megérdemli majd :)
2009. nov. 2. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!