Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi legyen nálam a kórházban...

Mi legyen nálam a kórházban szülés után?

Figyelt kérdés
2013. szept. 4. 12:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Nagyibugyi mindenképp, nagy méretű betéttel. Nekem a Tena és a Bella betétek jöttek be.

Kényelmes hálóing vagy pizsama, amelyiket szeretnéd. de magas derekút vegyél, ha pizsamát választasz, mert hátha császár lesz. Bugyiból is a magas derekú ajánlott.

Sötét színű törölközö, egy papucs fürödni, egy meg úgy mászkálni. Keksz, üdítő vagy ásványvíz.

Nekem sokat segített a 3 az 1-ben kávé,mert 2 napig alacsony volt a vérnyomásom.

Szoptatós melltartó (nekem inkább a sportmelltartó jött be), melltartóbetét.

Zokni, ha fáznál.

Kell egy törölközö, ha kezet mosol, azt használd.

Fogkefe, fogkrém, tusfürdő.

Ha gondolod, sampon, balzsam, én ezeket nem használtam, inkább megvártam,míg hazamehetünk.

Szintén rajtad múlik, de papír WC-ülőke, wc tisztító kendő is ajánlott.

Kispárna, hogy kényelmesen feküdj, és a szoptatáshoz is jó.

2013. szept. 4. 13:00
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

- tisztálkodási szerek: tusfürdő, fogkefe, fogkrém, kézmosó szappan (használhatod a tusfürdőt is), sampon, balzsam, testápoló

- fésű, hajgumi

- 2 db papucs, 1 mászkálni, 1 tusolni

- wc papír 2 tekercs, papírzsebkendő, higikendő wc törléshez vagy papír wc ülőke

- 1 nagy törölköző, 1 kicsi (az intim részeket törölni), 1 kicsi kézmosás utánra

- kanál, kés, villa, kiskanál, pohár, mosogatószer, konyharuha vagy szalvéta, kistányér

- bugyi, amiben kényelmesen elfér a nagy betét (hálós, eldobható, pamut, kinek mi jön be...)

- betétek (Tena, Tesco-s szülés utáni, Jessa, Always éjszakai)

- iratok (kiskönyv, személyi, lakcím, házassági anyakönyvi kiv. vagy apasági nyilatkozat)

- melltartó, melltartóbetét pár db.

- min. 3 db hálóing vagy pizsama, ahol engedik lehet leggings és póló, zokni, köntös

- toll, telefon, telefontöltő, aprópénz

- keksz, nasi, müzliszelet

- ásványvíz, kis kiszerelésű gyümölcslé

- üres zacsi a szennyesnek vagy szennyeszsák

Ami kellhet, de később is bevitetheted:

- mellbimbóvédő

- mellápoló kenőcs

- mellszívó

- cumi a babának.

2013. szept. 4. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!