Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha megvastagodott a szám, az...

Ha megvastagodott a szám, az jelent valamit? Azt mondják szülés előtt megváltozik az arc. Én viszont még nem szeretném ha itt lenne az idő,34hetes vagyok.

Figyelt kérdés
Jelentette ez valakinél a szülés előjelét?A melleim is duzzadtabbak lettek,pedig tejem is van már egy két hete.Mindennap görcsöl a derekam,kb 2hete,ma a hasam is kicsit görcsölt,és kb egy hete mindennap nagy wc-zek,van hogy napi 2szer.Normál esetben heti 2szer produkáltam valamit.
2013. szept. 3. 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem semmim nem változott, nem torzult, nem vastagodott a szülés napján sem.
2013. szept. 3. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem szülés előtti nap dagadt meg a szám,és a kezem,az első szülés előtt pedig semmi jel nem volt
2013. szept. 3. 22:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Ott lent is meg van duzzadva minden.Remélem csak készülődik a testem,de még nem születik meg a baba.
2013. szept. 3. 22:48
 4/5 anonim ***** válasza:
En is total fel voltam puffadva. Nekem a 34.hettol mondogattak, hogy hamarabb fog jonni a Baba...de nem...szoval puffadt keppel, mozgaskeptelenul toltottem az utolso heteket total depisen. Meg jo, hogy akkor koltoztunk es nem volt tukor csak a furdoszobaban!!!!! Eleg volt csak a kepemet latni....meg a fenykepeket amiket a ferjem csinalt vajudaskor es szules utan....
2013. szept. 4. 06:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálam az elsőnél 6-kor bent voltak a rokonok és mondták nemsokára szülök mert fel van dagadva a szám,meg az arcom más.9 kor meg lett a babám.Másodiknál nem volt semmi!
2013. szept. 4. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!