Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült már valaki kontaktlencsé...

Szült már valaki kontaktlencsében?

Figyelt kérdés

Volt belőle gond?

Nem mintha nem tudnék megválni tőle, próbálok mindent összekészíteni, de ha véletlenül otthon felejteném a kis tégelyt, nem szívesen venném ki, mert -3,5 felesen elég gyengén látok, kellemetlen... Nyílván a szülés közben nem érdekes, mert úgyis be kell csukni (nehogy megpattanjon valami ér...stb)... Régi kontaktlencse viselő vagyok, volt már, hogy pár órát benne is aludtam, de lett gondom, minimálisan száradt ki egy kicsit, ami a kontaktlencse folyadék becsöpögtetése megoldott... Csak kérdés, hogy ha szülés-erőlködés közben bent marad, nem okoz e valami "bajt"...(?)

#szülés #kontaktlencsében
2013. szept. 3. 12:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is úgy volt,hogy kontaktlencsében szülök.

10 éve viselek lencsét,szintén -3,5-est.

De aztán azt mondta a dokim,hogy ha van rá mód,akkor inkább szemüvegbe szüljek.Így is lett.

2013. szept. 3. 12:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Én. Nem szeretem, ha nincs bent a lencsém, mert nem látok szinte semmit, - 4. 0 és -2.5-ös lencséim vannak, és már én is több, mint 10 éve használom. Szülés alatt úgyis le kéne venni a szemüveget, és semmit nem látsz. Van eldobható lencsém , olyan, amit reggel beteszel, este ki. Azt tettem be a szülés napján ( indított volt), azzal szültem, semmi baj nem lett. Utána este a szobában kidobtam. Utána a kórházban szemüvegben voltam, a haza jövetel napján tettem be újra.
2013. szept. 3. 12:25
 3/7 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Nekem nem kellett levennem szülés alatt a szemüveget.

De nem is vettem volna,hisz anélkül nem látok szinte semmit.

Rajtam lehetett,nem volt gond belőle. :)

2013. szept. 3. 12:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem szültem lencsében, nem mertem, de a szemüveget velem is le akarták vetetni, de nem voltam hajlandó. Szerintem ha ragaszkodsz az elképzeléseidhez, akkor nem kötelezhetnek semmire. Azért én inkább a szemüveget javaslom.
2013. szept. 3. 14:05
 5/7 Kitti85 ***** válasza:
Kétszer is abban szültem és az volt rajtam a kórházban is. Semmi gond nem volt belőle. -3,5 és -3,75
2013. szept. 3. 14:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Szült már valaki kontaktlencsében? És ha igen, hogy fért bele?
2013. szept. 19. 18:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Minusz hetes a lencsém, eszembe sem volt nélküle szülni, anélkül semmit sem látok, a szemüvegemben hosszabb időn át nem érzem kényelmesen magam. Majdnem 20 éve hordok lencsét: úszni, mást sportolni, vezetni mindent abban csinálok, miért pont szülni szültem volna szemüvegben? Csak este otthon pihenéskor, meg reggel hordok szemüveget.

Egyébként 1 napos eldobható lencsében mentem, vettem egy adagot és a kórházban is azt használtam inkább, nem a rendeset.

Engem az erőlködés közben sokkal jobban idegesített volna a grimaszoló és görcsberándult arcomon a szemüveg, mint a lencse, hisz csukott szemmel erőlködünk.

2013. szept. 19. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!