Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült-e már valaki kontaktlenc...

Szült-e már valaki kontaktlencsében?

Figyelt kérdés
Én így szültem, de kíváncsi vagyok rá, hogy van-e más is, és megengedik-e a kórházakban általában. Mert ugye nem mindegy, hogy amikor az ember először meglátja a babáját, lát-e belőle valamit, vagy csak egy foltocskát... A szemüveg meg elég sérülékeny dolog. (Nekem -8 dioptriás lencse/szemüveg kell, ezért nagyon örültem, hogy lencsében lehettem.)
2008. dec. 17. 09:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Én igaz nem szültem kontaklencsébe,de amikor szülőszobalátogatáson voltam,ott megkérdezték a szemüveget, és a kontaklencsét is.A szülőnő azt mondta eggyiket se vetetik le.de azért kért papirt a szemésztől, hogy birni fogja e a szülést a szeme.azt mondta az jó ha van,de le nem vetetik.ez Fehérváron volt,de eltudom képzelni,hogy korháza válogatja.szerintem kérdezz rá ott ahol szülni fogsz.az azért nem jó,hogy nemláthatod a babádat,mert nincs rajtad a lencse.

2008. dec. 17. 10:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk engedték volna a kontaktlencsét, azt mondták, úgyis csukott szemmel szül az ember.

Mondjuk én inkább szemüvegben mentem, vajúdás alatt levettem és mikor kibújt a kislány, akkor feltettem.

Nem mertem volna kontaktlencsében, nehogy épp alá menjen valami, vagy mit tudom én, sose lehet tudni, mikor milyen bénaság történik...

Üdv

2008. dec. 17. 11:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is szemcsiben mentem, azzal ebben a szituban nincs annyi gond. Ha zavar leveszed! Én nem szeretem a szemüveget, de ott nem zavart. Kényelmesebb volt!

32 hetes

2008. dec. 17. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!