Szült-e már valaki kontaktlencsében?
Szia.
Én igaz nem szültem kontaklencsébe,de amikor szülőszobalátogatáson voltam,ott megkérdezték a szemüveget, és a kontaklencsét is.A szülőnő azt mondta eggyiket se vetetik le.de azért kért papirt a szemésztől, hogy birni fogja e a szülést a szeme.azt mondta az jó ha van,de le nem vetetik.ez Fehérváron volt,de eltudom képzelni,hogy korháza válogatja.szerintem kérdezz rá ott ahol szülni fogsz.az azért nem jó,hogy nemláthatod a babádat,mert nincs rajtad a lencse.
Nálunk engedték volna a kontaktlencsét, azt mondták, úgyis csukott szemmel szül az ember.
Mondjuk én inkább szemüvegben mentem, vajúdás alatt levettem és mikor kibújt a kislány, akkor feltettem.
Nem mertem volna kontaktlencsében, nehogy épp alá menjen valami, vagy mit tudom én, sose lehet tudni, mikor milyen bénaság történik...
Üdv
Én is szemcsiben mentem, azzal ebben a szituban nincs annyi gond. Ha zavar leveszed! Én nem szeretem a szemüveget, de ott nem zavart. Kényelmesebb volt!
32 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!