Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sos! Hogy beinduljon a szülés...

Sos! Hogy beinduljon a szülés légyszi? Tippek, trükkök!

Figyelt kérdés
Már totál kèszen vagyok ettől az állapottòl,ne ítèljetek el de már utálom ezt az egèsz várakozást.Eddig minden percèt èlveztem de már nem.Hogyan tudnèk segíteni hogy beinduljon valami. Van mèg 2napom a kiirtig de nyoma sincs hogy megindulna!
2013. szept. 3. 09:44
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet? :) Én ma voltam dokinál NST-n, egyelőre nincs jele, hogy jönne. De neked holnap van elvileg a nagy nap ;) Vagy már esetleg sikerült? :) 38+4 km
2013. szept. 4. 19:35
 12/28 A kérdező kommentje:
Szia utolsò!Mèg semmi,holnap magzatviz v. ès uh.Remèlem hogy megindul valami.
2013. szept. 4. 21:16
 13/28 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Szurkolok. A magzatvízvétel az hogy zajlik ilyenkor?? Csak mert sztem én is így fogok járni. :) A kiírt időpontig nem lesz semmi nálam sem :P
2013. szept. 4. 21:19
 14/28 A kérdező kommentje:
Kicsit fájt,olyan amugy mint egy hüvelyi uh.Csak itt szètfeszítenek kacsával aztán felnyom egy hosszú csövet vègèn egy lámpával ès megvilágítja a vizet.
2013. szept. 5. 09:36
 15/28 anonim ***** válasza:
És ezek szerint még bent maradt a baba,ha írtál. Szegényem, elhiszem, hogy már túl lennél rajta. Én is pedig nekem még van a kiírtig 9 napom. Szurkolok Nektek, de minden rendben lesz! Lehet már ma úgy gondolja, hogy kijön. :)
2013. szept. 5. 11:34
 16/28 A kérdező kommentje:
Igen,még bennt van.De remélem igazad lesz és kijön este!!!!!!!!!!!!!!! :D
2013. szept. 5. 12:07
 17/28 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező? Legalább tudod, hogy a babád nagyon jó helyen van, mert ki sem akar jönni :)
2013. szept. 6. 19:51
 18/28 A kérdező kommentje:

Szia! Mèg egybe :(((( ,holnap megint amnio.+nst.

Nagyon jòl elvan a törpilla!

2013. szept. 6. 21:19
 19/28 anonim ***** válasza:
Na megszületett már? :) gyanús a csend :):)
2013. szept. 9. 20:48
 20/28 A kérdező kommentje:

Szia! Hát még most se bújt ki! Totál csalódott vagyok minden reggel amikor felkelek hogy már megint semmi!

:((((((

2013. szept. 9. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!