Sos! Hogy beinduljon a szülés légyszi? Tippek, trükkök!
Figyelt kérdés
Már totál kèszen vagyok ettől az állapottòl,ne ítèljetek el de már utálom ezt az egèsz várakozást.Eddig minden percèt èlveztem de már nem.Hogyan tudnèk segíteni hogy beinduljon valami. Van mèg 2napom a kiirtig de nyoma sincs hogy megindulna!2013. szept. 3. 09:44
2/28 anonim 

válasza:

Az első kettő használhat, de a lépcsőzést kifejezetten rossz ötlet kipróbálni, indokolatlanul leterheli a placentát, az orvosom szerint felesleges, és még kimerítő is. A szex viszont hatékony lehet :) Kitartás!
3/28 anonim 

válasza:

A lépcsőzésre nekem is azt mondták benn a kórházban a szülésznők, hogy nem szabad, mert káros.
4/28 anonim 

válasza:

Én írtam a lépcsőzést, nekem csak ismerősök mondták, szóval nem orvosi vélemény, úgyhogy visszavonom:) Nekem nem kellett rásegítenem, beindult a 33.héten segytség nélkül is:S
5/28 anonim 

válasza:

Ismerős érzés! Bár nekem még van hátra 11 napom. De ne aggódj, várd a kiírt időpontot, lehet minden előjel nélkül szépen időre érkezik a babád, és a kiírt időponton egyszer csak jönnek a fájások vagy elmegy a magzatvíz. Nekem sincs kb. semmi előjele, pedig szombaton töltöm a 39. hetet. Várom én is a jóslókat, de kb. semmi. Én is úgy érzem most, hogy még a kiírt időpontban sem lesz meg. Amúgy a szex, a tonik, a gátmasszázs olaj, málnalevél tea segíthet. Én a 36. hét óta iszom a málnalevél teát, ill. ma kezdem a gátmasszázs olajat. :) Azt mondják segít tágulni és ellazulni ott lent. Hát egy próbát megér. NYUGALOM, nem sokára láthatod a picikéd :) Már tényleg csak napok kérdése!!!! Az meg már smafu a 9 hónaphoz képest nem?? :):) Kitartást és könnyű szülést kívánok!
6/28 anonim 

válasza:

Nekem a kiírt napon indult meg reggel a szülés. Előtte semmi jel nem volt. Még egy kósza jósló sem. :) Még van 2 napod. Majd kijön amikor jónak látja. Addig meg pihenj mert utána már nem sokat fogsz tudni :)
7/28 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok,köszi az eddigi válaszokat!
Türelmes vagok én,vagyis hát az voltam.De ez már annyira rossz hogy mikor jön már,hogy nem is gondoltam ezt hozza ki belőlem.Nincs mit tenni várok ez van!
A párom nem hajlik a sexre,mert fél és fura neki így.Szóval nem tehetek ez ellen semmit.Meg kell értenem és ez van!
2013. szept. 3. 11:53
8/28 anonim 

válasza:

5ös válaszoló vagyok, az én férjem sem rajong mostanság a szex ötletéért, bár pár napja sikerült összehozni, de az sem indította be. Türelmet kell tanulnunk az már biztos. :) Biztosan a kicsihez is majd sok sok türelem kell! ;)
9/28 anonim 

válasza:

A szexben az egyik dolog az ondó lenne, ami tartalmaz prosztaglandint és segítheti a szülés megindulását. Ha a párod nem akarja, érthető, el kell fogadni. DE a másik dolog a méhösszehúzódás orgazmuskor, ami szintén segíthet. Ehhez viszont nem kell behatolnia, elérheted a csúcsot anélkül is. Sőt, ha egyáltalán nincs kedve ilyesmihez, akkor akár egyedül is ;) :) vegyél egy meleg zuhanyt és élvezd :))) segíthet, de ha végül mégsem, a feszültséget is levezetted kicsit! :)))
10/28 anonim 

válasza:

Hát elhiszem én is így voltam ezért belevágtam mindenbe este, másnap jöttek a fájások: pont elfogyott a málnalevél teám, 30 guggolás, orgazmus kézzel..:D nem tudom, hogy ezek közül kiváltotta-e valamelyik..:) Pedig az orvos azt mondta mindig, hogy nem úgy néz ki, mint aki jönni akar, aztán az akciós estém után még is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!