A szénsavas tényleg beindíthatja a szülést? Mennyit kell inni ahhoz, hogy esélyt adjunk, hogy beinduljon?
Én előbb ittam egy pohárral, nem szülésindítás miatt, 35 hetes vagyok, remélem, nem csinál semmit :) Amúgy nem szeretem a szénsavas cuccokat, most megkívántam.
A tonic-ra mondják, hogy megindítja, de szerintem is bízzad a babára...
O.o
Hát én még ilyet nem is hallottam.Én is végig ittam vagyis iszom a szénsavas vizet és még bent van a babám.34 hetes vagyok.
Nekem semmi bajom a szénsavas víztől,sőt...az esik jól csak.
Amúgy meg minek akarnád indítani?Majd beindul ha akar,bent nem marad az biztos. :)
Talán poénból szoktak próbálkozni praktikákkal....
Na, utána olvastam,és leírom,hátha valaki hozzám hasonló idióta: Ha nincs hozzá szokva a szervezet bizonyos dolgokhoz (pl fűszeres,szénsavas) akkor valóban beindíthatja a szülést az elfogyasztott dolog.
Én próbát tettem. Annyit értem el vele,hogy egész éjjel jóslóztam- ami kísértetiesen hasonlított a szüléshez (megvolt a tisztulás is,szabályos fájások voltak). Majd a mai védőnői szívhangnál a védőnő már nagyon lent találta a Picit. Úgy is mondhatnánk,hogy "jó úton haladunk" :-)
Hogy mikorra lesz ebből szülés,nem tudom,de most főzöm a tésztát az olasz kajához. - mert az olasz fűszerek alhasi vérbőséget okozva indíthatják meg a szülést.
Csak veszélytelen dologgal próbálkozom,így a bábakoktélt kihagyom,mert fent áll az esélye,hogy a magzatvízbe bele kakálhat a Béby....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!