Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szénsavas tényleg beindíthat...

A szénsavas tényleg beindíthatja a szülést? Mennyit kell inni ahhoz, hogy esélyt adjunk, hogy beinduljon?

Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
43%
Miért sietteted a szülést, a baba tudja, hogy mikor kell születnie, ne légy már türelmetlen. A szénsavas csinál nálad jó sok gázt és nézheted magadat.
2013. febr. 3. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:
46%

Én előbb ittam egy pohárral, nem szülésindítás miatt, 35 hetes vagyok, remélem, nem csinál semmit :) Amúgy nem szeretem a szénsavas cuccokat, most megkívántam.

A tonic-ra mondják, hogy megindítja, de szerintem is bízzad a babára...

2013. febr. 3. 16:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Egész terhességem alatt ittam szénsavasat és nem született meg előbb a baba.
2013. febr. 3. 16:32
 4/5 anonim ***** válasza:

O.o

Hát én még ilyet nem is hallottam.Én is végig ittam vagyis iszom a szénsavas vizet és még bent van a babám.34 hetes vagyok.

Nekem semmi bajom a szénsavas víztől,sőt...az esik jól csak.

Amúgy meg minek akarnád indítani?Majd beindul ha akar,bent nem marad az biztos. :)

2013. febr. 4. 10:23
 5/5 A kérdező kommentje:

Talán poénból szoktak próbálkozni praktikákkal....

Na, utána olvastam,és leírom,hátha valaki hozzám hasonló idióta: Ha nincs hozzá szokva a szervezet bizonyos dolgokhoz (pl fűszeres,szénsavas) akkor valóban beindíthatja a szülést az elfogyasztott dolog.

Én próbát tettem. Annyit értem el vele,hogy egész éjjel jóslóztam- ami kísértetiesen hasonlított a szüléshez (megvolt a tisztulás is,szabályos fájások voltak). Majd a mai védőnői szívhangnál a védőnő már nagyon lent találta a Picit. Úgy is mondhatnánk,hogy "jó úton haladunk" :-)

Hogy mikorra lesz ebből szülés,nem tudom,de most főzöm a tésztát az olasz kajához. - mert az olasz fűszerek alhasi vérbőséget okozva indíthatják meg a szülést.

Csak veszélytelen dologgal próbálkozom,így a bábakoktélt kihagyom,mert fent áll az esélye,hogy a magzatvízbe bele kakálhat a Béby....

2013. febr. 4. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!