Mi a véleményetek a málnalevél teáról? Van értelme? Mikor kell elkezdeni, és mennyit kell inni? Mire jó?
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 17:39
1/7 anonim válasza:
A 36. héttől kell elkezdeni, napi egy csésze, majd ha közeledik az idő, akkor többet is lehet! A szülésben segít, talán a tágulást segíti elő?! Valami ilyesmi! Én mondjuk nem ittam
2/7 anonim válasza:
Elméletileg a tágulást segíti elő. Én ittam lelkesen, de nem jött be. Most a tesóval nem iszom, kíváncsi vagyok, hogyan alakul. :)
Nekem a szülésznő azt mondta, hogy a 36. héttől igyak napi 1 csészével, a 38. héttől napi 2 csészével.
3/7 anonim válasza:
36. héttől ittam minden áldott nap, semmit nem segített. 19 órát vajúdtam, ráadásul az első fájástól számítva csak 11 óra múlva kezdtem tágulni. Szóval a lényege h segítse a tágulást, nekem nagyon nem segítette...
4/7 anonim válasza:
Szia! Én is ittam a 38. héttől napi egy csészével, nekem sem segített, de lehet, hogy azért, mert későn kezdtem el inni. 12 órát vajúdtam. Hajnali fél 3-kor kezdődtek a fájások és kb. reggel fél 7-re már el kezdtem tágulni.
5/7 anonim válasza:
Szerintem ez is csak egy üzlet, a "gyermekgyártás" nevű iparban :( Sajnos minden sz*rt rá sóznának az emberekre, csak pénz költsenek, én még nem hallottam olyat akin segített! De ha gondolod akkor 26héttől 1 csésze 38. héttől 2-3 csésze tea, pont úgy ahogy az előttem szólók írták!
6/7 anonim válasza:
Én ittam a 36. héttől, 2 óra alatt kitágultam, kisfiam 5 óra alatt megszületett. Szerintem nekem a tea is segített ebben.
7/7 anonim válasza:
Én is ittam lelkesen... Még annyit se tágultam a 41-dik héten, hogy egy amnioscopiát tudjanak csinálni :-DDDD. 33 héttől fájtam éjjel nappal, még be is fektettek, nehogy előbb jöjjön. A vége császár lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!