Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Újszülött öltöztetése a...

Újszülött öltöztetése a kórházban?

Figyelt kérdés
Nekünk kell vinni a gyereknek ruhát a kórházba. Majd csak november közepén szülök, de már kaptunk sok sok ruhát és össze állítottam miket viszünk a kórházba. De elbizonytalanodtam. Úgy gondoltam a kórházban 1 rövid ujjú body és arra egy hosszú ujjú rugdalózó elegendő, meg egy vékonyabb takaró, de viszünk neki vastagabb takarót is. Haza felé (persze majd időtől függően), de úgy gondoltam, hogy egy hosszú ujjú body egy ujjatlan rugdalozó , egy vastagabb kardigán és egy kezes lábas overál elegendő lesz. Kórházba cérna sapkát gondoltam neki, hazajövetelhez megkötős fülvédős cérna sapka és az overál kapucnija. Autóval hoznánk haza. Jók ezek a kombinációk nem fog fázni, honnan tudom fázik e vagy sem?

2013. aug. 30. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Nagyon jól összeállítottad a rucikat, ez így tökéletes. Én is novemberben szültem.

Onnan tudhatod hogy fázik, hogy hideg a lábacskája, vagy a tarkóján. A kezük mindig hideg, az ne tévesszen meg. a lábat kell nézni.

2013. aug. 30. 18:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A lábuk is hideg, mert még alakulóban a keringésük. Bocs, hogy kijavítalak, de a nyaki, tarkó résznél kell nézni, hogy fázik-e vagy melege van. Egyébként az öltöztetés így tényleg tökéletesen hangzik.
2013. aug. 30. 18:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Tök jól kitaláltad! :) Takarót viszont mindenképpen tegyél, mert ahol én szültem, ott pólyában vannak a babák, de az enyém addig ordított, amíg ki nem vettem belőle és hasra nem fordítottam. Viszont nálam nem volt takaró, csak két fürdőlepedő, így a tiszta takaróként funkcionált.
2013. aug. 30. 19:01
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
A babák keze ,lába valóban mindig hideg! Nekem azt mondták hogy a babának az orrát kell nézni,ha az hideg akkor fázik!
2013. aug. 31. 09:50
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Kedves utolsó a baba nem egy kutya, mindig a tarkót nézd, ha az meleg kellemes akkor nem fázik, ha túl meleg akkor vetkőztess kicsit :)
2013. aug. 31. 13:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Tök jók amiket elgondoltál.

Sok sikert:)

2013. aug. 31. 13:39
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat megnyugodtam! Azért itthon összekészítek majd még minden ruhából 2-2 darabot, hogy a "hozzáértő" férjemnek csak mondani keljen, hogy pl. a hosszú ujjú kék kezeslábas piros csíkos ruhás oszlopot hozza be. :D Ha esetleg hiányozna valami odabent. :D Huuumég csak most estem teherbe és már lassan jön a baba, remélem minden időre meg lesz. :D
2013. aug. 31. 15:52
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat megnyugodtam! Azért itthon összekészítek majd még minden ruhából 2-2 darabot, hogy a "hozzáértő" férjemnek csak mondani keljen, hogy pl. a hosszú ujjú kék kezeslábas piros csíkos ruhás oszlopot hozza be. :D Ha esetleg hiányozna valami odabent. :D Huuu még csak most estem teherbe és már lassan jön a baba, remélem minden időre meg lesz. :D
2013. aug. 31. 15:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Kedves 5. érdekes hogy ezt nekem a védőnő,(sőt nem csak saját védőnőnk) és a doki mondtam ,de mindegy!
2013. aug. 31. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!