Aki a Podmaniczky utcai Honvéd kórházban szült, milyen tapasztalatokkal távozott?
3 éve szültem a régi MÁV Kórházba és jó tapasztalatokkal távoztam :-).
36 hetesen 2 hetet a terhespatológián feküdtem, így volt időm az összes orvost megismerni. Ügyeletesnél szültem, naagyon felkészült, szimpatikus orvos volt, szülés után is minden nap bejött hozzám (5 napig voltunk benn) és mivel vérszegény lettem, ő beszélt az orvosokkal, hogy mit csináljanak. A 6 hetes kontrollra is hozzá mentem.
Ha van kérdésed, kérdezz. Mire vagy konkrétan kiváncsi?
Kétszer szültem. Meg voltam mindenkivel elégedve, pedig nem volt fogadott orvosom. Első terhességnél nem volt biztos a fogantatás, így a szülés várható időtartama sem. Mikor már a kiírt időpont után voltam befektettek. Másnap megindították a szülést. Szülésznő nagyon kedves volt. Bármi kérdés volt válaszolt.
Ha nem kapsz oxyt akkor tudsz járkálni vajúdás alatt. Második szülésnél rám tették egyből a babát és apa vághatta el a köldökzsinórt. Fürdetés után mind a kétszer apuka hozhatta vissza, amíg engem össze vartak. Első babánál két órát még ott töltöttünk. Második babánál sajna sokan voltak, így szülés után nem sokkal levittek az osztályra, ahol sajnos nem lehetettünk csak 3 - ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!