Szült valaki Békéscsabán? Milyen tapasztalatokkal
jöttetek haza?
Szia!
Először is gratulálok a babához.
Én békéscsabai vagyok. Igaz, még nem szültem - még csak 5 hetes vagyok :) - de megpróbálok Neked segíteni.
Szerintem a csabai kórház jobb, mint a gyulai. Nővéreim is itt szültek, fogadott orvosnál. Az ellátás megfelelő volt, ha van orvosod, akkor biztos, hogy nem lesz gond. Sajnos az a tapasztalatom, hogy akkor sokkal több figyelmet kapsz, mintha nem lenne.
Van orvosod? Hány hetes vagy? Merre laksz?
Szia!
2012. febr. 27. 11:22
2/12 A kérdező kommentje:
Szia! Igazából nincs választott orvosom, de mivel Szarvason lakom, ezért Békéscsaba van a legközelebb ilyen szempontból. Egyébként 28 hetes terhes vagyok. :) Ezért már lassan ideje lenne eldönteni hogy majd ha eljön az idő hová is menjünk. És akkor te ott fogsz szülni?
Akkor már tényleg el kell döntened, hogy hol hozod világra a csöppséget. Én ajánlom Neked a csabait.
Kisfiú vagy kislány lesz?
2012. febr. 27. 11:44
4/12 A kérdező kommentje:
Kis fiú, és úgy fogják hívni hogy Ákos János :) és ma pont Ákos napja van :)
Szép név az Ákos! :) Sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek!!
2012. febr. 27. 11:54
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönjük, nektek is sok boldogságot!
2012. febr. 27. 11:56
Szia! Én is szarvasi vagyok, csak még a 16. hétnél járok. Én Szentesen szültem az elsőt, és ezt a bébit is ott fogom, mert nagyon meg voltam elégedve velük. Én egy vetélés miatt voltam 2009-ben Csabán, és hát tudod ez most nem vicc, de olyan szinten nem törődtek velem, hogy azt sem tudtam, ki műtött meg. Csak amikor a zárójelentést adta ide, azon rajta volt. Persze a pénzt elvárta volna. Na, ezért döntöttem úgy, hogy Szentesre megyek. Ja, és az közelebb is van.
2012. febr. 27. 12:23
Első vagyok.
Sajnos tavaly ősszel nekem is volt egy vetélésem, de velem normálisan bántak. Én egy petákot sem adtam.
Hát az előző hozzászólás alapján lehet inkább a szentesi kórházat kellene választanod, pláne ha közelebb is van.
2012. febr. 27. 12:32
10/12 A kérdező kommentje:
És ott Szentesen választott orvosod volt, vagy csak úgy mentél ahogy következett a szülés? És ha van időd és kedved nem írnád le hogy nagyjából hány napig voltál benn, és hogy a doki milyen gyakran járt vizsgálni...köszönöm!
Kapcsolódó kérdések: