Székesfehérváron szült kismamák-anyukák, milyen tapasztalatokkal bírtok?
Kedves Anyukák!
Nagyon köszönöm a megtapasztaltak leírását!Bízom benne,hogy én sem járom rosszabbul a kórházba.Sok boldogságot kívánok és jó egészséget Nektek!
Szia!
Én 1 hónapja szültem, és előtte már 2 hetet bent feküdtem, úgyhogy elég jól megismertem szinte az összes orvost. Tulajdonképpen mindegyik rendes, bárkihez kerülsz majd. Nekem sem volt fogadott orvosom, de ha eljutsz majd a szülőszobáig, akkor már csak arra tudsz gondolni, hogy nemsokára a kezebben tarthatod a kicsit, és a fájdalom miatt szerintem nem a szülészorvos személye fog érdekelni. Ott már veled lehet a párod, vagy valaki más, az a legnagyobb segítség. Nekem is nagy megkönnyebbülés volt, hogy ott volt a párom, mert addig amíg nem jöttek a tolófájások, csak ő volt velem. A szülésznő is csak benézett, az orvos 1-szer vizsgált meg közben. Amikor már lehet nyomni, akkor persze ott van mindenki, de nagyobb részt akkor is a szülésznő teszi a dolgát. Nekem gyors szülésem volt, a vajúdóban a második fájásnál elfolyt a magzatvíz, onnantól számítva 2,5 óra alatt megszületett a kislányom. Akinek pl. 10-12 óra a vajúdás, szerintem nagy hiányosság, hogy nincs fájdalomcsillapításra semmi lehetőség a melegvízes zuhanyon kívül, illetve a vajúdóban sincs csak 2 ágy, és 2 szék. Engem a vajúdás alatt 1 órán keresztül szívhangoztak, meg se mozdulhattam az ágyon, pedig a végén már nagyon erős fájásaim voltak. Ennek ellenére nincs rossz tapasztalatom. Neked is könnyű szülést kívánok!
Szia!
Köszi a jókívánságot és az átélteket.Mi is kislányt várunk.Boldog babázást és jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!