Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült valaki már a Szentesi...

Szült valaki már a Szentesi kórházban? És milyen tapasztalatokkal tért haza?

Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 15:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem két barátnőm is ott szült!

Én Kecsón szültem nemrég. A barátnőmet Szentesen meg is látogattam. Hát nekem ahhoz képest,hogy agyon ajnározták mostanában, nem volt olyan nagy durr.

De a barátnőimnek sem!

2012. febr. 27. 15:51
 2/12 anonim ***** válasza:
2009-ben szültem ott. Fogadott dokim. Éjjel indult meg a szülés, így az éjszakás doki fogadott, és az éjszakás szülésznő. Nagyon rendesek voltak. A dokim reggelre jött, amikorra már elkezdődtek a fájások. A nappalos szülésznő is aranyos volt. A nővérkék is. Az újszülött ápolók között volt egy-két flegma de alapjába véve nem volt gond. Igaz én már mentem a kisfiamért hajnal 5-re, és este 9-ig kint volt velem. Ha valamire kíváncsi vagy még, kérdezz, majd visszanézek.
2012. febr. 27. 16:46
 3/12 A kérdező kommentje:
Hogy hogy be vihetted a babádat magadhoz? Egész reggel is és hajnalban is? És apás szülés volt? Ő bármikor bemehetett a szülés után hozzátok? És meddig maradhatott? Köszönöm a válaszokat.
2012. febr. 27. 16:56
 4/12 anonim ***** válasza:
Akár egész nap bent lehetett volna velünk. Nincs már az a tipikus látogatási idő, mint régen. 2 ágyas szobában egyedül voltam, utolsó napon kaptam szobatársat. Úgy lehetett kint vele, hogy hajnal 5-21 óra között kint lehetnek anyukával a babák.De bármikor bevihetted.Ja, és 9-re be kellett vinni, mert vizit volt. De utána már vihetted is ki. Én ritkán vittem be. Ha valami problémám volt bemehettem megkérdezni, de mindent megoldottam egyedül. Pelenkázni pelenkáztam már más gyermekét, azzal nem volt gondom. A szülőszobában megmutatta a szülésznő a helyes szoptatást, így azzal sem volt gondom. Egyedül szopi után kell bevinni, mert lemérik, meg adnak neki teát az első 2 nap, ha éhes maradt. Illetve 3. napon már tápszert, hogy nem fogyjon tovább a baba. Kisfiam is kapott tápszert, aztán itthon szépen beindult a tejem. Apás szülés volt, életünk legnagyobb élménye volt:-) Apa vágta el a köldökzsinórt.
2012. febr. 27. 17:09
 5/12 A kérdező kommentje:
Már beszéltem egy anyukával aki szintén ajánlotta a szentesi szülő osztályt, és hát igazából én még sosem voltam benn, és gőzöm sincs hogy ott milyen rendszer van. De ez nagyon megnyugtató amiket mondtál. Kicsit tartok tölle hogy esetleg ez a figyelmesség nem csak addig tart - illetve annak szól - akinek van ott fogadott orvosa?
2012. febr. 27. 17:15
 6/12 Csillus25 ***** válasza:
Én is ott szültem 2008-ban,és most is ott fogok,megvoltam elégedve velük,a saját dokim is nagyon rendes volt...csak jót tudok hiába egyszerűek a körülmények...
2012. febr. 27. 17:31
 7/12 A kérdező kommentje:
Esetleg priviben le tudnád írni hogy mennyit kértek el a vizsgálatokért, és a szülésért? Vagy hogy kihez jártál fogadott dokihoz? És az nem számít hogy esetleg nem tartozok Szentes "körzetéhez" ? Vagy szülni oda megyek ahová csak akarok? Az ellátást minden esetben a tb-m fizeti? Bocsi már a sok kérdésért, és köszi előre is a válaszokat.
2012. febr. 27. 17:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem veled váltottunk privit ebéd után. Ha tévedek, bocsi. Szóval nekem azt mondta a dokim már kb. 2 hónapja, hogy úgy tűnik, oda fogunk tartozni Szenteshez. De nyugodj meg, ha bemész szülni, nem fognak elzavarni. Szívesen látnak, és a tb-ellátásod mindenhová kiterjed. Most gondold el, ha mondjuk véletlen lennél ott mondjuk kirándulni. És beindul a szülés. Nem fognak a lakcímed szerinti helyre vinni, hanem oda, ahol vagy. Szóval ne aggódj. Sokan azt mondják, hogy nem egy nagy durranás. Hát, lehet, hogy nem a legújabb csempe meg járólap van lerakva, de gyönyörű a bébik helye, bababarát kórház, tényleg kint lehet veled egész nap, szerintem az ellátás a legfontosabb. Ja, és egy gyönyörű parkos ligetes hely kellős közepén van. Szuper.
2012. febr. 27. 20:21
 9/12 A kérdező kommentje:
Szia! igen szerintem is veled beszéltem d.u. :) igazából már eljutottam arra a szintre hogy szeretnék ott szülni mert tényleg hallottam jókat a szentesi szülőszobáról, csak most meg már amiatt vagyok bizonytalan hogy valóban fogadnának-e mert szarvasi vagyok ? :)
2012. febr. 27. 20:28
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

5 hete szültem Szentesen. Mindennel meg voltam elégedve teljes mértékben. Reggel 5-re menni kellett a babáért, aztán ha éhes volt én visszavittem, mert sokára indult meg a tejem. Esténként 7-re vittem be, mert míg megfürödtem és mindent elrendeztem így is szinte "takarodó" volt.

Nekünk is apás szülés volt, végig bent volt velem a szülőszobán. A szülésznő is nagyon rendes volt orvost viszont fogadtam biztos ami biztos alapon.

Tesóm öcsödi és ő is mehetett Szentesre, pedig állítólag onnan már Szolnokra viszik a kismamákat.

2012. febr. 28. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!