1 héttel a szülés előtt hagyott itt a párom. Mit csináljak?
Van már 3 gyermek...ő a 4. Apuka most döntött úgy, hogy neki mégis a bulik, a haverok, a drogok lesznek az elsők. Ezt tegnap este közölte velem, majd fogta a cuccait, és elment. És ezt mint derült égből a villámcsapás, mert eddig reggel 6-tól este 7-ig melózott. Ma reggel kilépett a melóhelyéről, és az egyik haverjához költözött.
Ilyenkor hogyan tovább? A gyerekeknek mit mondjak?
Teljesen egyedül vagyok velük. Apukám mondta, hogy költözzek oda hozzá. Ti mennétek?
Akármi volt az előzmény, a 4. gyerekét várod... Ez nagyon gerinctelen húzás volt részéről, mert valószínű egy ideje készült rá, csak most lett elég bátorsága.
A gyerekeknek mondd azt, hogy apa elköltözött. A miért-re majd ő megadja a választ, nem neked kell magyarázkodnod.
Édesapádhoz menj mindenképp, mert szülés után kell a segítség 4 gyerekkel.
Nagyon sajnálom, és remélem meg fogja kapni az élettől amit veled tett!!
Nagyon sajnálom, hogy a párod ilyen gerinctelen volt!
Mindenféleképpen menjetek apukádhoz, még most, a szülés előtt!
Mennyi idősek a gyerekeid? Előtte volt munkahelyed? A pici születése után mit fogsz kapni (gyed vagy gyes)? Semmi előjele nem volt? Előtte nem járt el szórakozni?
Nem voltatok házasok?
Viszont előttem jól írják, a gyerektartást mielőbb intézd el!
Kitartást és én vissza nem fogadnám egyhamar, had szenvedjen egy kicsit!
A kicsi nevét én választottam, és imádom is. :-)
Sajnos csak gyest fogok kapni, mert főállású anyaként vagyok itthon, mert a legnagyobb gyermekünk autista, így csak most kerül közösségbe.
Apu tényleg rendes, és nővérem is nála lakik, így még segítségem is lenne, plusz anyagilag csak 20ezer lenne amit a kajába meg a rezsibe bele kellene adnom, szóval még félre is tudnék tenni.
De most voltunk sétálni...sajnos...az egész faluban engem szid, és olyanokat hallok vissza, amik nem történtek meg. Szóval nem értem tényleg, hogy mi történt vele.
Fáj,fáj, de sajnos ebbe bele kell törődnöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!