Van még valaki akit szinte a szülés előtt (38. hét), hagyott el a párja? Jó lenne tudni, ki hogyan éli meg ezt a helyzetet?
Az egész kapcs. elég viharos volt, a Babót sem terveztük,de úgy tünt örül neki.
Aztán most azt mondja nem kell neki ez az egész,csak a haverjaival lóg,iszik,a munkahelyét is otthagyta.
Ma megkerestem és részegen tök agresszív volt velem,lökdösött,ráncigált,ordibált majd otthagyott....
Uhhh, ha ilyen az apajelölt akkor örülj neki, hogy elment!!
Biztosan vannak olyan emberek körülötted, akik lelkileg is tudnak segíteni Neked.
Szükséged lenne erre akkor is, amikor a babáddal pihennél és ő meg részegen, hajnalban, esetleg haverokkal állítana haza???
Nagyon sok erőt kívánok Neked! És vigyázz magadra és a Kismanódra!!!
Szia!
Engem 4-5 hónaposan bántott a gyerek apja.Részegen,kábultan beleütött a hasamba.A sok idegtől 33 hétre szültem.Az egész terhességem egy ideg volt.A gyerek hála isten,jól van,már 5 éves.Másfél éves korától egyedül neveltemNehéz volt,de megérte.Imádni való!Az apja,csak most kezdi kapisgálni,mi is apának lenni.Csak az első 5 évéről maradt le.Mostanában kért bocsánatot,amit ellenem tett a terhességtől.Nincs bocsánat a verésre.Én meg most már boldogan élek a párommal,és próbálkozunk a babásodással.
Fel a fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!