Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van még valaki akit szinte a...

Van még valaki akit szinte a szülés előtt (38. hét), hagyott el a párja? Jó lenne tudni, ki hogyan éli meg ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés
2009. febr. 11. 18:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugye nem azt akarod mondani, hogy elhagytak:( Nekem a legjobb barátnőm járt így 2 nappal a szülés előtt (lehet a sok idegeskedéstől indult meg hamarabb). De 2 héttel később miután meglátta a babáját, vissza könyörögte magát, és azóta is együtt vannak. Imádja a kislányát, és mindent megtesz a párjának. Bocs a kérdésért, de mi a helyzet veled?
2009. febr. 11. 18:30
 2/11 A kérdező kommentje:

Az egész kapcs. elég viharos volt, a Babót sem terveztük,de úgy tünt örül neki.

Aztán most azt mondja nem kell neki ez az egész,csak a haverjaival lóg,iszik,a munkahelyét is otthagyta.

Ma megkerestem és részegen tök agresszív volt velem,lökdösött,ráncigált,ordibált majd otthagyott....

2009. febr. 11. 18:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Énis 38 hetes vagyok! Szerintem ne keresd őt fölleg hogy agresszív is volt veled:( majd megtudja mit veszített te csak a babával törödj! Nagyon sajnállak komolyan! Énis sokat vitázok a párommal de ő nem hagyna el!! Neharagudj hogy ezeket írom:(
2009. febr. 11. 18:52
 4/11 anonim ***** válasza:
63%
Jujjj....nagyon nem irigyellek! Ez nagyon nehéz lehet! Én csak azt tudom neked mondani, ha ennyire hülye, ne erőltesd. Ha ennyire agresszív valaki, akár benned, de a babádban is kárt tehet!!! Ne engedd! Biztos nagyon nehéz egyedül, de inkább, minthogy bántson titeket! Van valaki vagy valakik, akikre támaszkodhatsz? Szölők, rokonok... Most én is biztatnálak szivesen, akárcsak az első válaszoló, mert van, hogy az újdonsült apuka megijed a felelőségtő, de így, hogy leírtad, hogy milyen.... Van, aki megváltozik, erre én is tudok példát, de ha agresszív is... Talán keresd meg akkor, amikor józan, és ha nem nagyon látsz hajlandóságot, ne erőltesd! Nagyon remélem, hogy nála is csak a pánik és majd észhez tér! Kitartást!!! Most koncentrálj a picire! Neki és neked is a nyugalom a legfontosabb!
2009. febr. 11. 18:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Uhhh, ha ilyen az apajelölt akkor örülj neki, hogy elment!!

Biztosan vannak olyan emberek körülötted, akik lelkileg is tudnak segíteni Neked.

Szükséged lenne erre akkor is, amikor a babáddal pihennél és ő meg részegen, hajnalban, esetleg haverokkal állítana haza???

Nagyon sok erőt kívánok Neked! És vigyázz magadra és a Kismanódra!!!

2009. febr. 11. 19:04
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Engem 4-5 hónaposan bántott a gyerek apja.Részegen,kábultan beleütött a hasamba.A sok idegtől 33 hétre szültem.Az egész terhességem egy ideg volt.A gyerek hála isten,jól van,már 5 éves.Másfél éves korától egyedül neveltemNehéz volt,de megérte.Imádni való!Az apja,csak most kezdi kapisgálni,mi is apának lenni.Csak az első 5 évéről maradt le.Mostanában kért bocsánatot,amit ellenem tett a terhességtől.Nincs bocsánat a verésre.Én meg most már boldogan élek a párommal,és próbálkozunk a babásodással.

Fel a fejjel.

2009. febr. 11. 19:06
 7/11 anonim ***** válasza:
33%
Nagyon sajnálom. Remélem van segítséged, és nem maradtál teljesen egyedül. Mi a helyzet? Közös a lakás? Házasok vagytok? Ne haragudj a kérdésekért, de tényleg érdekel. Első voltam.
2009. febr. 11. 19:07
 8/11 anonim ***** válasza:
55%
Utolsó vagyok.Sajnos,nem tudja,még mit tesz,talán későbbb...
2009. febr. 11. 19:08
 9/11 anonim ***** válasza:
55%
bocsi,utolsó elötti
2009. febr. 11. 19:08
 10/11 anonim ***** válasza:
szia, engem 5 hónaposan hagyott ott. Azóta se néz a gyereke felé. Egyáltalán! Márciusba lesz öt éves, és egyetlen egyszer látta. Nem is baj, a lányom se keresi... azt se tudja ki ő.
2009. febr. 12. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!