1 héttel a szülés előtt hagyott itt a párom. Mit csináljak?
Van már 3 gyermek...ő a 4. Apuka most döntött úgy, hogy neki mégis a bulik, a haverok, a drogok lesznek az elsők. Ezt tegnap este közölte velem, majd fogta a cuccait, és elment. És ezt mint derült égből a villámcsapás, mert eddig reggel 6-tól este 7-ig melózott. Ma reggel kilépett a melóhelyéről, és az egyik haverjához költözött.
Ilyenkor hogyan tovább? A gyerekeknek mit mondjak?
Teljesen egyedül vagyok velük. Apukám mondta, hogy költözzek oda hozzá. Ti mennétek?
Eladnám a lakást és apámhoz költöznék...
vagy ha fent tudom egyedül tartani a lakást akkor az, vagy albérlet...
Akarta a babát?
valószínű ez a megoldás.,sajnálom!
férjed meg egy bunkó!
Hát a fele az enyém, a felét meg bérlem. A rezsi nagyon sok. Valahogy kinyögném, de ennek a kicsik látnák kárát. Szóval így jobban belegondolva apu lesz a megoldás.
Akarta, nagyon is! 3 lány után egy fiúcska. A nevét már akkor tudta,mikor kiderült, hogy van. És amikor megmondták, hogy fiú...majd kiugrott a bőréből.
Nem tudom,mi változott. Azt másképp is lehet tudatni, ha mégsem akar velünk lenni.
Szerintem rájött valami kapuzárási pánik. Felmondott a melóhelyén, elhagyot a 4 gyerekkel, a haverjához költözött, szerintem elmentek neki otthonról.
Azt hiszem fog még sírni, férfi menopauza...
Nagyon tisztességtelen, gerinctelen volt ez a párod részéről.
Ha jó a viszonyod apukáddal, akkor költözz oda a gyed végéig. Aztán amikor visszamész dolgozni, látod majd hogy jöttök ki anyagilag.
A gyerekelhelyezést és a gyerektartás iránti keresetet indítsd el szülés után, amint tudod.
A gyerekeknek mond azt, hogy apu elköltözött, de szereti őket és fognak majd találkozni.
Ha eddig ilyen jó apuka volt, akkor csak megijedt, de bocs, nem tudom elképzelni, hogy minden előjel nélkül. Te írtad: " neki mégis a bulik, a haverok, a drogok lesznek az elsők." Tehát a mégis szó, arra utal, hogy volt már ilyen probléma, dilemma.
Én csak a pánikra és a drogra tudok gondolni, és szerintem hazamegy. Te meg menj apukádhoz, és hagyd szenvedni sokáig, amikor vissza akar jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!