Éreztétek valamiféle hátrányát, hogy nem volt fogadott orvosotok/szülésznőtök?
Ha akarsz, és megengedhetitek anyagilag, akkor még mindig fogadhatsz orvost!
Én nem fogok :)
Egyáltalán nem , sőt. Nagyon kedvesek, aranyosak, segítőkészek voltak, bíztattak, dícséretek és minden kérdésemre kimerítően válaszoltak.
Én soha nem adnék ilyenért pénzt dokinak, azért kapj a a fizuját...nekem sem egészíti ki senki a gyesemet...(pedig jó lenne..)
Szia!
Én semmi hátrányát nem éreztem a fogadott doki/szülésznő hiányának. Habár nem tudhatom, hogy ha lett volna, akkor mi lett volna. Császárral szültem, és nagyon hálás voltam azért, hogy nem hagytak hosszú-hosszú órákat vajúdni. Amikor fellépett a komplikáció azonnal toltak a műtőbe. ismerősöm, ugyanebben a városban, másik ügyeletesnél, hasonló problémákkal 16 óra vajúdás után került a műtőbe.
Egyébként olyan városban élek, ahol csak akkor hívják be a fogadott orvost, ha műszakban van. Ha nincs bent, akkor nem hívják be. Ezért nem is beszéltem egyikkel sem.
Most számomra nagyon meglepő hogy ennyi pozitív tapasztalat van, hiszen általában a rosszat hallja az ember és hogy legközelebb fogadni fog orvost......stb
Én ugyan fogadtam és én sem tudom milyen az ha nincs, de
sok nőnél a szülés amúgy is egy rossz élmény nem kell hogy még egy tök idegen orvos is tegyen rá egy lapáttal.A lényeg, szerintem fogadj!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!