II. nőin szült kismamák! Volt szülésznőtök? Ha igen ajánlanátok valakit?
Figyelt kérdés
Igazából az érdekelne, ha volt, akkor ez miben segített benneteket, mennyit volt veletek, partner volt-e esetleges gátvédelemmel történő szülésnél..stb.2010. máj. 2. 13:12
1/1 anonim válasza:
Szióka!
Én két éve szültem ott a fiamat és nem volt fogadott szülésznőm,csak orvosom.De nagyon szerencsésnek mondhatom magam mert egy nagyon profi(Zsoldosné Eta)szülésznő volt az ügyeletes!Szinte végig velem volt,néha ugyan kiment 1-2 percre,és folyamatosan mondta,hogy mit hogyan csináljak.Sikerült gátvédelmet alkalmaznia,pedig nem is kértem,de egy áldás volt azzal szülni.(az első fiamat gátmetszéssel szültem)Most 2 hónap múlva szülök,és őt kértem fel hogy vállalja el a szülésemet.Én úgy gondolom,hogy majdnem fontosabb mint ha valaki nődokit fogad fel,hiszen ha nincs semmi komplikáció(és miért lenne?)akkor a doki "csak"ott van!De a dokidat is megkérdezheted,hogy ő kit javasol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!