Hogyan lehet farfekveses babat megforditani,2 ujjal a szajba akasztva? Ki ismeri, hallotta, olvasta ezt a modszert, es pontosan hol?
Regi modszernek tünik: "két ujjukat a szájba akasztva miképp tudják a farfekvéses babákat megfordítani és világra segíteni"
Forras:
szerintem sehogy, vagy legalábbis elég veszélyesnek tűnik.
ennél még a császár is sokkal kellemesebb.
Köszönöm a valaszokat!
Nekem 2 csaszar utan mar minden orvos csak csaszarral vallalja a szülest, igy nem emiatt kerdezem.
2., erdekelne, ha tudsz erröl barmit bövebben! (ki vegzi hogyan, esetleg forras...stb, barmi!)
Ha nem 2 ujjal a szajba akasztva, akkor miert irja a cikk ugy, hogy "két ujjukat a szájba akasztva"? Es kivülröl hogyan?
Erdekelne a YouTube-s Video, milyen szoval keressek ra?
5. vagyok, én is azt láttam amit a 8. válaszoló belinkelt, és én sem vállaltam be :). Ezért nagyon csúnyán nézett rám a szülésznô, és nem is értette, hogy miért nem szeretném, mikor más mindent megtesz azért, hogy ne legyen császár, és inkább örül ennek a lehetöségnek.
De akkor nem csak én vagyok az ufó ezek szerint, akit ez megrémisztett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!