Eldobható bugyi szülés utánra, próbáltátok már?
Figyelt kérdés
Milyenek ezek a bugyik? Van hozzá intim betét? kb 74-76 kilós kismamának mekkora méret kell?2013. aug. 24. 19:47
1/9 anonim válasza:
En csaszaros voltam; tena lady-t es egy Aro sajat markas nagy betetet vettem, es nagyon jol tettem :) en szerettem az eldobhato bugyikat, praktikusak.
2/9 salvadorina válasza:
Szerintem jó. Először nem használtam, és mikor tiszta vér lett a bugyim (szinte elkerülhetetlen), küldhettem volna haza a párommal kimosatni, mert nem volt elég az a 4 db, amit vettem. Aztán inkább hozattam be eldobhatósat. A 92 kilómra jó volt az L-es, bababoltból hozattam. Jó volt, mert betéttel együtt (nem hozzá volt) kidobhattam a kukába úgy véresen, ahogy volt.
3/9 anonim válasza:
Nem hülyeség az biztos. Amíg nagyon véreztem könnyebb volt mert tényleg úgy ahogy volt eldobhattam és nem kellett vele szórakozni. Én is császáros voltam és tényleg egyszerűbbé tette a dolgot. Aztán eltelt 3 nap és már nem "ömlött" annyira és mozogni is jobban tudtam akkor már a saját sima bugyimat használtam. De a nagy vérzésre ha átázol ez a legjobb. Ajánlom csak.
4/9 anonim válasza:
Én is szerettem az eldobhatós bugyit.A szobatársaim szorgosan öblítgették a véres bugyijaikat én meg csak kidobtam...
Szülés után kb 76 kg voltam és kicsit nagy volt az L-es
5/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Az kimaradt,hogy minden betét jó bele úgy mint a rendes bugyiba.
6/9 anonim válasza:
A tenának van betétes és sima változata is. A sima azért jó, mert a többivel (ami DMben, Rossmanban kapható) ellentétben, többször mosható, gyorsan szárad.
A sima eldobós pelus csak nagyobb méretben kapható, M-L konfekció kb a mérete, szóval szerintem neked a sima standard lenne a megfelelő. HA tenát veszel, az viszont kisebb, mint az igazi bugyiméretezés, abból egyel nagyobbat vegyél.
7/9 anonim válasza:
Én a hálós, eldobhatós bugyit is kimostam. Egy pillanat alatt ki lehetett mosni, és egy pillanat alatt meg is száradt. Nagyon jók, strapabírók.
8/9 anonim válasza:
Én nem véreztem sokat, nem volt semmi baj. Viszont nem vettem eldobhatósat, hanem olcsó bugyit a piacon, ami gazdaságosabbra jött ki darabszámra, mint az eldobós. Gondoltam, majd azt eldobom, de azóta is használom őket, mert tényleg nem lett véres.
9/9 anonim válasza:
Szia! Én is most vettem eldobhatós bugyit, Baby Ono márkájú, nekem 96 kilóra XL méret kell. Nincs hozzá betét, abból Tenát vettem, 4 cseppest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!