Szülés utáni bugyi, vagy inkább rendes fehérnemű? Ha az eldobhatós, mennyivel érdemes készülni?
Én vettem,de csak 1-et használtam,mert nagynak találtam(1 méret van belőlük)!
Nincs értelme külön venni,jobb a saját sima bugyi.4-5db.
Én is vettem azt az eldobhatós Tena bugyit, de nekem annyira nem jött be. A szülés utáni betét az ugye szárny nélküli, okés, szépen belefér és megtartja, de akármikor le/fel toltam a bugyit (ami igye majdnem a köldökig ér), a betét ment mindenfele és kent össze...
Továbbá a szárny nélküli betét sem jött be, mert az ágyékrészem (vagy combom?) 2 pillanat alatt összenyomta és folyt a vérem félre (főleg oldalfekvésben), ebbe az eldobhatós, hálós Tenába pedig szárnyasat nem tudsz beragasztani, mert olyan alul a kiképzése...
Úgyhogy az első napon még vacakoltam ezzel, de a másodiktól elővettem szépen az otthoni franciabugyimat,természetesen olyat vittem be, amit nem sajnáltam és használtam. De, mint az egyik előttem szóló is mondta, a kínaiban kapható filléres franciabugyi is megteszi.
nekem tökre bejött a hálós bugyi, a kórházban azt használtam, és az is mosható. Mindkét gyereknél ezzel mentem már be, persze rendes bugyival is, de ez nekem bejött. Kimostam a kórházban, 3 perc alatt meg is száradt, nem volt gond, ha kellett akár 3* is vettem tisztát egy nap. 3 darabom volt, azokat mostam felváltva, később is jó lehet, köv. szülésnél.
Mint sok minden, van akinek bejön, van, akinek nem.
Én egy bababoltban vettem két csomaggal (1 csomagban 5db van, és 750 Ft volt). Voltak méretek.
Még nem szültem meg, de a barátnőm javasolta, hogy vigyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!