Szülés utáni bugyi, vagy inkább rendes fehérnemű? Ha az eldobhatós, mennyivel érdemes készülni?
Szia!
Én is vettem eldobhatós bugyit, és nem is bántam meg. A Brendonban vettem, a márkáját már meg nem mondom, de van belőle mindenféle méretben - még rám való is volt, pedig nem vagyok egy nádszál. Engem megnyugtatott a tudat, hogy ha esetleg baleset is történik, nem kell azzal bénázzak, hogy mosogassam, hanem egyszerűen csak kidobom. Nekem 4 napra 6 darab kellett, de csak azért, mert az első két nap kétszer zuhanyoztam.
én gyógyszertárban vettem hálós bugyit, hogy azt koszoljam össze, meg az jobban tartja a nagy betétet.
de nem volt erősebb a vérzésem, mint egy mesikor, így utólag már fölöslegesnek tartom.
mindenesetre olyan bugyikat vigyél a kórházba, amit nem sajnálsz, ha ki kéne dobni.
Nekem mondta a védőnő az eldobhatósat,de feleslegesnek tartottam.Vettem sima pamut bugyit az lesz rajtam a kórházba itthon is ilyet hordok. Gondolom azért mondogatják az eldobhatót ha valaki nagyon vérezne szülés után,nem? Vettem extra nagy betétet és kész.
30 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!