Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38 hetes vagyok,3 hete 1...

Kelemen Szabina kérdése:

38 hetes vagyok,3 hete 1 ujjnyira (2 centire) nyitva vagyok, akkor is elfolyhat a magzatvíz?

Figyelt kérdés
Mert azt hallottam ha már nyitva vagyok, akkor lent van a baba feje, és eldugítja a méhnyakat, és nem tud elfolyni a magzatvíz, ez igaz? akkor rendszeres fájásokkal tudom majd ha jön a baba, vagy másnak folyt el ha nyitva volt?

2013. aug. 20. 18:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Én 37 hetesen voltam utoljára dokinál akkor voltam 2111 39-re szültem (elkezdett szivárogni a magzatvíz 6 órára rá megszületett a kisfiam)

Tehát szerintem a két dolognak nincs köze egymáshoz

2013. aug. 20. 19:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs köze egymáshoz.Én is 1 ujjnyira voltam nyitva,amikor elfolyt a m.vizem 40+3 hetesen.És már nagyon szépen le volt szállva a pocakom is,tehát szépen be volt illeszkedve a kisfiam.

És nekem nem csak szivárgott,hanem elöntött úgy rendesen :) A pizsama naci rajtam a fenekemnél csupa víz volt,meg alattam az ágynemű is :) Éppen indulni akartam pisilni amikor felültem az ágyon félig és már jött is.De egyébként nekem nem ezzel indult a szülés,hanem nekem előtte 12 órával rendszertelen fájásaim voltak,aztán jött a víz,és további 12 óra volt mire megszületett a kisfiam.

4 hós fiú anyukája

2013. aug. 20. 19:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Én most töltöm a 38. hetet holnap és szintén 3 hete 1 ujjnyira nyitva vgayok, ma vizsgál meg újra a doki nagyon kíváncsi vagyok...Jó eséllyel egyszerre szülünk majd :-) A kérdésedre a válaszom amúgy nekem első babánál is hasonlóan volt és nem folyt el a víz, burkot repesztettek miután beindultak a fájások.
2013. aug. 21. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!