38 hetes vagyok,3 hete 1 ujjnyira (2 centire) nyitva vagyok, akkor is elfolyhat a magzatvíz?
Én 37 hetesen voltam utoljára dokinál akkor voltam 2111 39-re szültem (elkezdett szivárogni a magzatvíz 6 órára rá megszületett a kisfiam)
Tehát szerintem a két dolognak nincs köze egymáshoz
Szerintem sincs köze egymáshoz.Én is 1 ujjnyira voltam nyitva,amikor elfolyt a m.vizem 40+3 hetesen.És már nagyon szépen le volt szállva a pocakom is,tehát szépen be volt illeszkedve a kisfiam.
És nekem nem csak szivárgott,hanem elöntött úgy rendesen :) A pizsama naci rajtam a fenekemnél csupa víz volt,meg alattam az ágynemű is :) Éppen indulni akartam pisilni amikor felültem az ágyon félig és már jött is.De egyébként nekem nem ezzel indult a szülés,hanem nekem előtte 12 órával rendszertelen fájásaim voltak,aztán jött a víz,és további 12 óra volt mire megszületett a kisfiam.
4 hós fiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!