Akik az utoló hetekben járnak azok készülnek arra hogy bármikor elfolyhat a magzatvíz?
Ugy értem hogy az ágyba gumilepedőt tesz,vagy mindíg betétet használ,vagy hasonlók...
Már szültem de a kórházban volt burokrepesztésem így megusztam a zuhit.
ki mivel készül? köszi a válaszokat. 36 hetes pocis
Én sehogy sem készülődök,a csomagot is most kezdem lassan bepakolni a táskába.
Betétet nem használok,mert lehet,hogy nem is zuhi lesz,csak folyni fog
a szülések nagyon elenyésző százaléka indul magzatvíz elfolyásával - kevesebb, mint 10%
nekem fájásokkal indult és a vajúdás közben repesztették meg a burkot - szóval szerintem nem kell annyira készülni
lehet csak én agyalom túl a dolgokat tényleg... de a napokban kárpíttisztítóztam ki a francia ágyunkat(kézzel) és megőrjítene a tudat hogy a magzatvíz miatt nekiessek mégegyszer:D
Már hetek óta igyekszem mindent elrendezni magam körül és most különösen figyelek hogy meg is maradjon amit csináltam mert hogy a picur mellett nem lesz ilyenekre időm az tuti:D
Valami vadb..om lepontozott. Sajnálom. Én köszönöm a válaszokat és remélem "megúszom".
Mindenkinek boldog babavárást,és könnyű szülést:D
Azért még írhattok:D
Én felkészültem, egy kis műanyag lepedő (kiságyba való méretileg)van a rendes lepedőm alatt, nem akarok a férjemnek plusz munkát csinálni, amíg nem vagyunk itthon.
39+3 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!