Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fogadott orvosotoknak a...

Fogadott orvosotoknak a szülésnél mennyi pénzt adtatok?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy ti előtte megkérdeztétek, hogy mennyibe fáj nála a szülés? Mennyi pénzt adtatok neki?

2013. aug. 19. 11:06
1 2
 11/14 szsuzs ***** válasza:
100 e
2013. aug. 19. 21:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Tavaly szültem Pécsen, császárral, terhesgondozás havi 8ezer, nst-t a szülésznőm csinálta, terhesgondozásra a 32. héttől a kórházba jártam hozzá, itt nem kért semmit. Összeget nem mondott, osztályvezető főorvos, maximálisan elégedett voltam vele végig. Nem hagyott értelmetlenül szenvedni, nem tágultam, fájásom nem volt 2 oxi után sem, így császár lett 8 óra után. 100-at adtunk a szülés másnapján, minden nap bejött hozzám a szabadsága alatt (a szülés indítás is a szabadsága alatt volt). Szülésznőnek 30-at adtunk, ő intézte a köldökzsinór dolgait is.
2013. aug. 20. 08:50
 13/14 anonim ***** válasza:
50 ezret adtunk.
2013. aug. 20. 12:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Én rákérdeztem, mert úgy az egyenes szerintem...Pl. nekem azt mondta,h. fix árat nem szoktak mondani (ami ez így nem teljesen igaz) mindegy....de ő speciel szülés után szokott 100 ezer ft-ot kapni. Magyarul finoman fogalmazott, de kimondta. Ez Bp....elég durva,annak főleg,aki nem a versenyszférában dolgozik és a havi fizetése is e körül mozog,,úgyhogy nálam szóba sem jöhet pl. a szülésznő vagy nővérke hálapénz kérdése...Nyilván van,aki azt is meg tudja fizetni, de ilyen szülési tarifa mellett a közalkalmazotti rétegnek már nem megy.
2013. nov. 1. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!