Milyen homeos bogyók, teák segítenek a szülésnél? Amit már terhesség alatt el kell kezdeni szedni?
a málnalevél teát azt én is tudom de mik vannak még ? és mi a hatásuk ? hogy járulnak hozzá a gyorssabb szüléshez ??
köszönöm!
A gyorsabb szülést előre elintézni nem tudod, közben tudod támogatni a tágulást (Caulophyllum c30 1x5 golyó), illetve rendezni a fájásokat (Cimicifuga c30 1x5 golyó) homeopátiával.
Valóban, van elvileg terhesség alatt szedhető homeopátiás szerkollekció, ami elvileg (ám gyakorlatban inkább csak marketingfogás) előre segítenek, de a homeopátia alapelve alapján ez képtelenség, hiszen az folyamatokat támogat, nem beindít.
Szülést követően 2 golyó Arnica c200, a gyors regenerálódásért, másnap 5 golyó China rubra c30 a gyorsabb felépülésért.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
itt megtalálod a pontos leírást. A hatásmechanizmusról nem igazán van fogalmam. Úgy tudom, hogy a málnalevéltea elsősorban a bélmozgást indítja be, ami így a méh összehúzódásait is elindíthatja.
Van egy nagyon jó kis könyv, patikában is árulják, a címe: HOMEOPÁTIA ÉS A VÁRANDÓS NŐ, ebben részletesen le van írva minden.
38+2 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!