Mi történik a szülés után velem, babámmal, párommal?
Sziasztok! Nem tudom mi hogy fog történni szülés után és nagyon érdekelne!
Pl. megfogom a babámat és átsétálok vele a szülőszobából a kórterembe? Vagy fel se tudok majd kelni, esetleg tolókocsival tolnak át? És a párom jön velem, vagy őt elzavarják? És mi lesz a babámmal??? Végig velem lesz már utána vagy elveszik?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
35hetes kismama :)
Én Győrben szültem 16 hónapja.
Szülés után rámtették a babát-apa végig velem volt, elvágta a köldökzsinórt... majd elvitték, lemérték, felöltöztették-akkor apa ment a kicsivel, engem lemostaak. Apa visszajött, közben összevarták a gátat, majd visszahozták a kicsit is, cicizett, majd ott feküdtünk hármasban 2 órát. Akkor jött a nővér, megint lemosott, tolószékbe segített, kezembe adta a picit, apa meg hozta a cuccaimat, és vittek a nőgyógyászati osztályra, átsegítettek az ágyra, és otthagytak. Apa még ott volt kicsit, kipakolt a bőröndből, örültünk egymásnak, majd este 9 lévén hazament, mert fáradt vol, másnap meg dolgozott.
Nagyon remélem, hogy siimán szülhetek, mindent megteszek amit tudok, hogy ne kerüljön sor császárra :)
Mennyi idő után pihentétek ki a szülést? Vagy akkora az izgalom, hogy végre ott van picurka, hogy nincs is ilyenkor fáradság, fájdalom?
Bocsi, ha hülyeségeket kérdezek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!