Haza küldhetnek a kórházból egy vajúdó nőt?
Hány hetes?
Nem lehet hogy csak jóslók?
Gondolom figyelik a méhtevékenységet.
Ha még nincs túlhordásban, akkor jó lehet, hogy haza megy, minek feküdjön bent, otthon sokkal kényelmesebb.
Nekem inkább az a tapasztalatom, hogy egy csomó kismamát inkább bent tartanak "feleslegesen", tehát ha haza küldik, akkor biztos nem vajúdik még a szó szoros értelmében. (Vajúdás= szülést megelőző tágulási időszak)
En ugyan kulfoldon szultem es valoban vajudtam, ennek ellenere hazakuldtek 24 ora alatt 2x. Holott a protokoll papiron: 5 percesekkel huzzunk a korhazba. Azert kuldtek haza min a ketszer, mert csak 1cm-re voltam nyilva....masodjara 2-3 perceseim voltak, harmadjara elszornyedve nezett ram az emergency-n a nover, hogy vasarnap van, o meg pentek ejjel latott engem meg vannak orulve a szuleszeten?!
Soha nem nyiltam ki 10cm-re, csaszar lett a vege, soha nem tudtam volna megszulni, mert a kisfiam nyakan tobbszorosen volt a koldokzsinor.
Szoval nekem a szules nem volt elmeny. Senkinek nem kivanom azt amin mi atmentunk!
Hidd el, minden okod megvan a kiakadasra!
három eset: vajúdik, és az ügyeletes is normális akkor szülőszobára veszi
vajúdik és az ügyeletesnek a púpocska, osztályra veszi
nem vajúdik, megfigyelik, és hazaküldik x idő után, max visszamegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!