Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Haza küldhetnek a kórházból...

Haza küldhetnek a kórházból egy vajúdó nőt?

Figyelt kérdés
Barátnőm jelenleg is kórházban van. nagyon görcsöl már.. és azt mondták neki h holnap lehet hazaküldik... mi van? ilyen van? van már 2 gyerekem ddm nekem ilyet nem mondtak. mi az h haza küldik? h otthon szüljön meg vagy mi? kiakadtam
2013. aug. 12. 02:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hány hetes?

Nem lehet hogy csak jóslók?

Gondolom figyelik a méhtevékenységet.

Ha még nincs túlhordásban, akkor jó lehet, hogy haza megy, minek feküdjön bent, otthon sokkal kényelmesebb.

Nekem inkább az a tapasztalatom, hogy egy csomó kismamát inkább bent tartanak "feleslegesen", tehát ha haza küldik, akkor biztos nem vajúdik még a szó szoros értelmében. (Vajúdás= szülést megelőző tágulási időszak)

2013. aug. 12. 03:07
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

En ugyan kulfoldon szultem es valoban vajudtam, ennek ellenere hazakuldtek 24 ora alatt 2x. Holott a protokoll papiron: 5 percesekkel huzzunk a korhazba. Azert kuldtek haza min a ketszer, mert csak 1cm-re voltam nyilva....masodjara 2-3 perceseim voltak, harmadjara elszornyedve nezett ram az emergency-n a nover, hogy vasarnap van, o meg pentek ejjel latott engem meg vannak orulve a szuleszeten?!

Soha nem nyiltam ki 10cm-re, csaszar lett a vege, soha nem tudtam volna megszulni, mert a kisfiam nyakan tobbszorosen volt a koldokzsinor.

Szoval nekem a szules nem volt elmeny. Senkinek nem kivanom azt amin mi atmentunk!

Hidd el, minden okod megvan a kiakadasra!

2013. aug. 12. 04:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a barátnődnek van 1-1 fájása kétóránként, amit eddig nézegettek, de úgy látják, hogy ez még csak max. erős jósló. Én is mindig olyan sztorikat hallok, hogy feleslegesen bent tartanak valakit, a biztonság kedvéért. Kizártnak tartom, hogy erős, rendszeres 5 percesekről van szó. Az Ő érdekében küldik haza, hogy ne feküdjön ott még napokat feleslegesen.
2013. aug. 12. 06:52
 4/8 anonim ***** válasza:

három eset: vajúdik, és az ügyeletes is normális akkor szülőszobára veszi

vajúdik és az ügyeletesnek a púpocska, osztályra veszi

nem vajúdik, megfigyelik, és hazaküldik x idő után, max visszamegy

2013. aug. 12. 10:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Én amikor bementem 5 percesekkel a doki megnézte a méhszájat azt mondta ma még nem szülünk,mindjárt mehetek haza,csak csinál egy amnioscopiát (már túlhordásban voltam),hogy reggel ne kelljen visszajönnöm.Közben észrevette,hogy már nincs magzatvíz,én ne vettem észre mikor folyt el :D Így nem engedtek haza és rá 2 órára ki is tágultam teljesen :3
2013. aug. 12. 22:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Sajnos igen, ha úgy ítélik meg, hogy még nem igazi vajúdásról van szó. És néha tévednek...
2013. aug. 13. 00:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, engem is hazaküldtek, és nagyot tévedtek. Sürgősségi császár lett a vége másnap éjjel. Azóta se értem, mire vártak még...
2013. aug. 13. 13:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem is hazaküldtek 3 percesekkel, hogy csak jóslók.. Nem azok voltak..
2013. aug. 17. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!