Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik túlhordták a babát,...

Akik túlhordták a babát, mennyivel engedték, és végül hogy született?

Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 22:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Neki is van orvosa, és a baba súlyát 3700-ra saccolták. Én már kezdek aggódni, nem tudom, mire várnak. Nem szeretném, ha valami bajuk esne...
2013. aug. 12. 14:02
 12/17 anonim ***** válasza:

Debreceni Klinikán, pontosan a kiírt napon leküldtek osztályról (ugyanis egy hónapja bent feküdtem magas vérnyomás miatt) aminoszkópiára, és a Doktornő, aki ilyenekben amúgy is illetékes úgy döntött, hogy igaz semmi bajunk nincs, de aznap megindítják a szülést...

Szóval a fiam augusztus 2.-án a kiírt napon született indítással...

Az indítás úgy nézett ki, hogy délelőtt 11 kor szülőszoba, nst. 12 kor tágító tabletta. (elvileg 6 óra várakozás) 15 órakor az igazgató úgy döntött, hogy nem tágultam szűk 2 ujjnyiról csak bő 2 ujjnyira, így burkot repesztett, és oxitocint kaptam.. na a buli itt kezdődött...

kb. 5ig tűrtem az 5 illetve 2 perces fájásokat, ezután kaptam edát, ami maga a megváltás volt...

És egy órás kitolás után megszületett a fiam fél 10 kor :)

Így utólag nem biztos hogy jó döntés volt az indítás, mert amúgy is jött volna a kicsim, de így szerintem sokkal jobban fájt, mintha a természet rendjét követtük volna....

De most már mindegy :)

10 napos mackó anyukája :)

2013. aug. 12. 16:10
 13/17 anonim ***** válasza:
12-es vagyok 36os fejkörfogattal született a fiam, és 4 kg-mal, végig tudták, hogy nagy gyerek lesz, de szó se esett erről, csak úgy indították... mert olyanja volt a doktornéninek :D
2013. aug. 12. 16:11
 14/17 anonim ***** válasza:
40+5nél indult be a szülés spontán, 40+6ra megszültem. Ez szombati nap volt, valószínűleg a következő hét elején indították volna.
2013. aug. 12. 17:23
 15/17 anonim ***** válasza:
42.+1 napra inditottak a fiammal.Burokrepesztés majd hüvely puhitó gél 3*.Természetes úton született,szerencsére sikeresen:) 37cm fejjel és 4kg-val.
2013. aug. 12. 18:50
 16/17 A kérdező kommentje:
Ma reggel megcsászározták, mert valami nem volt jó a szívhanggal, de már minden rendben. Jól vannak.
2013. aug. 13. 14:47
 17/17 A kérdező kommentje:

55 cm és 3330 gramm, kisfiú.:)

Köszönöm mindenkinek!

2013. aug. 13. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!