Akik túlhordták a babát, mennyivel engedték, és végül hogy született?
Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 22:01
1/17 anonim válasza:
kórház függő,Bp. Bajcsy 41.hétig hagyják.oxitocinnal indítják.
2/17 A kérdező kommentje:
A nővérem pénteken töltötte a 41. hetet, semmi. Várnak.
Ebben nincs tapasztalatom, az enyémek előbb jöttek pár nappal.
2013. aug. 11. 22:59
3/17 anonim válasza:
A betöltött 42. héten indítottak. Veszprémben szükség szerint méhszáj érlelőt adnak és burokrepesztenek.
4/17 anonim válasza:
Szia!!Debrecenben a Klinikán,ha minden rendben van a babával-mamával,akkor a 42.héten indítanak.Én dec.10-re voltam kiírva,hiába indították 23-án..császár lett belőle.
5/17 anonim válasza:
A nagyobbat 40+5nél szültem indítással, a kicsit 40+3nál, ő magától jött.
6/17 anonim válasza:
Szfváron indították,41+0 hetesen,oxival,burokrepesztéssel.4000Grammra saccolta a gép,és kedvező volt a méhszáj állapota azért indították.Ja és mert már könyörögtem.:-)
7/17 anonim válasza:
debreceni klinika mindkét babámat túlhordás miatt
az egyik 40+6 nap a másik 41+1 nap zárt méhszáj és nem valami szép NST miatt oxitocinos terhelés,méhszájérleléssel szülésindítás történt.
3 éve illetve 9 hónapja történt :)
8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2013. aug. 12. 11:52
9/17 anonim válasza:
Fogadott orvosom volt, ő nem engedi a kismamái a komplikációk miatt a 41. hétbe. 40+6 napra volt indítás, zárt volt a méhszájam, előkészítés után elfolyt a magzatvíz is magától. Nem tágultam 8 óra alatt semmit, a ctg tökéletes volt, fájásom nem volt, így az orvosom a császár mellett döntött. Így csodálatos, fájdalommente és gyönyörű élmény volt a szülésem a férjemmel és anyukámmal.
10/17 Ancsi0321 válasza:
Én Tatabányán szültem. 41. hét+1 napon indították a szülést oxitocin infúzióval és burok repesztéssel, mivel bő 1 ujjnyi volt a méhszájam, jól be volt illeszkedve a baba, és a doki nem kicsi babának saccolta az ultrahang alapján. Végül 3680 g-mal született meg a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!