A kiírt időpont után mennyivel kell befeküdni a pécsi szülészeti klinikán fogadott orvos esetén?
Szóval esetleges terminus túllépés esetén a saját orvos mérlegel és Ő dönti el, hogy mi történjen. Ez jó hír :)
Azt gondolom, hogy 1-2-3 nap miatt, ha egyébként minden érték rendben van, akkor még érdemes várni a természetes megindulásra.
Fél 8kor kötötte be a szülésznőm az infúziót, előtte beöntés és borotválás, a liftben elkezdett folyni a vizem, tulajdonképpen magától indult valamennyire. Nem tágultam semmit, a gép mutatta az összehúzódásokat, azok erősségre megfelelőek lettek volna, de nem tágultam. Semmi fájásom nem volt, végig röhögtük a napot, a férjem, anyum és a szülésznőm. A dokim 2 körül már mondta, hogy ha 4 kor sem lesz változás, akkor császár. Én már örültem ennek, mert azon az ágyon feküdni reggel óta.....mivel voltak nálunk sürgősebbek, 5kor született császárral a fiam, de 4kor vizsgált utoljára a dokim és már infúziót sem kaptam onnantól.
Nekem a 40. héttől 2 naponta volt nst (terhespatológián csinálta a szülésznőm), az indítás előtti nap uh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!